Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. H&Y K-Series magnetische filterhouder met MRC polarisatiefilter

  De gebruiksvriendelijke K-Series magnetische filterhouder is speciaal voor landschapsfotografie. Bij de filterhouder wordt een rond circulair polarisatiefilter met een diameter van 95mm meegeleverd. Door middel van het drop-in systeem plaats je het ronde filter in de filterhouder. Via het handige wieltje op het filter kun je het gewenste polarisatie effect instellen. Bij de filterhouder worden 4 adapterringen (67, 72, 77, 82 mm) meegeleverd. Voor andere filtermaten kun je uiteraard je eigen adapterring gebruiken. Voor op de filterhouder plaats je eenvoudig magnetische filters.


  Meer informatie
 2. H&Y M-Series Starterkit met magnetische filters

  De magnetische starterkit van H&Y bevat een aantal praktische filters voor landschapsfotografen. De kit bestaat uit een filterhouder met een magnetisch frame, een vierkant (100x100mm) ND8 filter (3 stops), een vierkant ND64 filter (6 stops), een rechthoekig (150x100mm) GND8 grijsverloopfilter (van 0 naar 3 stops), een filter pouch en 3 adapterringen in de maten 67-82mm, 72-82mm en 77-82mm. De vierkante en rechthoekige filters hebben een magnetisch frame en kunnen hiermee eenvoudig op de houder geklikt worden. Aan de voorkant van de houder bevindt zich schroefdraad waar ronde 82mm op geschroefd kunnen worden.


  Meer informatie
 3. H&Y K-Series magnetisch filterframe voor insteekfilters 100x150mm

  Wil je jouw eigen insteekfilters combineren met het magnetische H&Y K-Series systeem? Dat kan! Met dit H&Y magnetische filterframe kun je elk filter met een afmeting van 100 x 150 mm gebruiken in combinatie met de H&Y filterhouder. Het magnetische frame is eenvoudig om het filter te klikken, waarna je het filter snel en eenvoudig op te houder kunt bevestigen. De randen zijn zo afgewerkt, dat er geen licht van de zij- en achterkanten invalt. Zo voorkom je ongewenste reflecties.


  Meer informatie
 4. H&Y K-Series magnetisch filterframe voor insteekfilters 100x100mm

  Wil je jouw eigen insteekfilters combineren met het magnetische H&Y K-Series systeem? Dat kan! Met dit H&Y magnetische filterframe kun je elk filter met een afmeting van 100 x 100 mm gebruiken in combinatie met de H&Y filterhouder. Het magnetische frame is eenvoudig om het filter te klikken, waarna je het filter snel en eenvoudig op te houder kunt bevestigen. De randen zijn zo afgewerkt, dat er geen licht van de zij- en achterkanten invalt. Zo voorkom je ongewenste reflecties.


  Meer informatie
 5. H&Y Magnetische 100mm filterhouder voor Olympus 7-14mm lens

  Deze H&Y magnetische filterhouder is speciaal ontworpen voor de Olympus 7-14mm lens en past zonder adapterring.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel