Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. H&Y K-Series MRC Night vierkant nachtfilter 100x100mm

  Het K-SeriesNight nachtfilter van H&Y reduceert het gele en oranje licht tijdens nachtopnamen. Hierdoor ontstaat er een meer natuurgetrouw beeld, zonder dat je constant je witbalans aan hoeft te passen. Het filter heeft een afmeting van 100 x 100 mm en is compatible met de H&Y filterhouder. Dit magnetische nachtfilter is gemaakt van Didymium glas, wat de eigenschap heeft om de warmere kleurtinten tegen te houden.


  Meer informatie
 2. H&Y Nachtfilter Rond HD MRC 95mm

  Het nachtfilter van H&Y is ontworpen om de gele en oranje lichtvervuiling tijdens nachtopnamen te reduceren. Door het reduceren van de gloed rondom van verschillende soorten (LED)lampen krijg je mooiere en meer natuurgetrouwe foto’s en/of video’s. En dat zonder je constant de witbalans aan hoeft te passen. Het filter kun je op je cameralens met een diameter van 95mm schroeven, is gemaakt van Duits SCHOTT glas en heeft een HD MRC coating.


  Meer informatie
 3. H&Y Nachtfilter Rond HD MRC 82mm

  Het nachtfilter van H&Y is ontworpen om de gele en oranje lichtvervuiling tijdens nachtopnamen te reduceren. Door het reduceren van de gloed rondom van verschillende soorten (LED)lampen krijg je mooiere en meer natuurgetrouwe foto’s en/of video’s. En dat zonder je constant de witbalans aan hoeft te passen. Het filter kun je op je cameralens met een diameter van 82mm schroeven, is gemaakt van Duits SCHOTT glas en heeft een HD MRC coating.


  Meer informatie
 4. H&Y Nachtfilter Rond HD MRC 77mm

  Het nachtfilter van H&Y is ontworpen om de gele en oranje lichtvervuiling tijdens nachtopnamen te reduceren. Door het reduceren van de gloed rondom van verschillende soorten (LED)lampen krijg je mooiere en meer natuurgetrouwe foto’s en/of video’s. En dat zonder je constant de witbalans aan hoeft te passen. Het filter kun je op je cameralens met een diameter van 77mm schroeven, is gemaakt van Duits SCHOTT glas en heeft een HD MRC coating.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel