Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. H&Y M-Series Starterkit met magnetische filters

  De magnetische starterkit van H&Y bevat een aantal praktische filters voor landschapsfotografen. De kit bestaat uit een filterhouder met een magnetisch frame, een vierkant (100x100mm) ND8 filter (3 stops), een vierkant ND64 filter (6 stops), een rechthoekig (150x100mm) GND8 grijsverloopfilter (van 0 naar 3 stops), een filter pouch en 3 adapterringen in de maten 67-82mm, 72-82mm en 77-82mm. De vierkante en rechthoekige filters hebben een magnetisch frame en kunnen hiermee eenvoudig op de houder geklikt worden. Aan de voorkant van de houder bevindt zich schroefdraad waar ronde 82mm op geschroefd kunnen worden.


  Meer informatie
 2. H&Y K-Series MRC ND1000 grijsfilter 95mm (10 stops)

  De H&Y ND1000 is een rond filter, dat speciaal ontworpen is voor de filterhouder van het magnetische H&Y K-Series filtersysteem. Het is een zwaar ND grijsfilter dat maar liefst 10 lichtstops corrigeert. Hierdoor creëer je de mogelijkheid met lange sluitertijden te werken bij bijvoorbeeld natuurfotografie. Je plaatst het filter eenvoudig en snel in het drop-in systeem van de H&Y K-Series filterhouder.


  Meer informatie
 3. H&Y K-Series MRC ND4000 grijsfilter 95mm (12 stops)

  De H&Y ND4000 is een rond filter, dat speciaal ontworpen is voor de filterhouder van het magnetische H&Y K-Series filtersysteem. Het is een extreem zwaar ND grijsfilter dat maar liefst 12 lichtstops corrigeert. Hierdoor creëer je de mogelijkheid om ook overdag met lange sluitertijden te werken. Je plaatst het filter eenvoudig en snel in het drop-in systeem van de H&Y K-Series filterhouder.


  Meer informatie
 4. H&Y K-Series MRC ND65000 grijsfilter 95mm (16 stops)

  De H&Y ND65000 is een rond filter, dat speciaal ontworpen is voor de filterhouder van het magnetische H&Y K-Series filtersysteem. Het is een extreem zwaar ND grijsfilter dat maar liefst 16 lichtstops corrigeert. Hierdoor creëer je de mogelijkheid om ook op kraakheldere dagen met extreem lange sluitertijden (van ongeveer 2 minuten) te werken. Je plaatst het filter eenvoudig en snel in het drop-in systeem van de H&Y K-Series filterhouder.


  Meer informatie
 5. H&Y ND64 vierkant filter 100x100mm

  Met het H&Y ND64 filter wordt de hoeveelheid binnenvallend licht op je camera sensor gereduceerd. Het ND-filter wordt ook wel grijsfilter genoemd en neemt 6 stops licht weg. Met een Neutral Density filter kun je langere belichtingstijden of grotere diafragma-openingen gebruiken bij dezelfde lichtomstandigheden. Dit is een vierkant filter van 100 bij 100mm. Het frame van het filter is magnetisch en speciaal ontwikkeld voor het magnetische lensfilter systeem van H&Y. Je kunt dit filter in combinatie met zowel het M-Series als het K-Series systeem gebruiken.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel