Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 GO Action Camera

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Insta360 GO is een action camera zoals je deze nog nooit hebt gezien: superklein, zodat hij overal mee naartoe te nemen is, met interne Flowstate stabilisatie en overal te bevestigen. Daarmee maak je spectaculaire actiebeelden vanuit elk perspectief! De camera heeft diverse opnamemodi, die in te stellen zijn door simpelweg op de camera te tappen. Je kunt er bijvoorbeeld korte video's mee maken, maar ook in slow motion filmen of time lapses maken.


  Meer informatie
 2. Insta360 Insta360 GO 2 Mini POV actie camera

  De Insta360 GO 2 is de tweede generatie van deze mini action camera: nog steeds klein maar een stuk krachtiger. De GO 2 mini actie camera van 27 gram neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Met de meegeleverde handige magnetische accessoires is het eenvoudig spectaculaire actiebeelden vanuit elk perspectief te maken. Ook maakt de interne Flowstate stabilisatie alle beelden mooi stabiel en vloeiend.


  Meer informatie
 3. Insta360 GO 2 Mini POV actie camera – 64GB Editie

  De Insta360 GO 2 (64GB) is de tweede generatie de GO mini action camera: nog steeds klein maar een stuk krachtiger. De GO 2 mini actie camera van 27 gram neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Met de meegeleverde handige magnetische accessoires is het eenvoudig spectaculaire actiebeelden vanuit elk perspectief te maken. Ook maakt de interne Flowstate stabilisatie alle beelden mooi stabiel en vloeiend. Deze GO 2 heeft 64GB interne geheugen, dat twee keer zoveel als de Standaard editie.


  Meer informatie
 4. Insta Accessoires GO 2 Carry Case

  De Carrying Case van Insta360 is een stevige compacte hardcase om je GO 2 actie camera veilig in op te bergen tijdens transport. Het voorgevormde interieur biedt ruimte voor de GO 2 met Charge Case en de bijbehorende accessoires. De buitenkant van deze compacte draagcase is gemaakt van een stijlvolle lichtgrijze stof. Aan de binnenkant houdt het voorgevormde interieur je GO 2 en de accessoires volledig op hun plek. Daardoor blijft je apparatuur altijd goed beschermd tegen schokken en stoten. De afmetingen van de case zijn 210 x 120 x 55 mm en weegt 193 gram.


  Meer informatie
 5. Insta Accessoires GO 2 Lens Guard

  De Insta360 GO 2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt. Met deze camera film je eenvoudig alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het filmen, gebruik dan de Insta360 GO 2 Lens guard.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel