Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 GO 2 Mount adapter bundel

  De Mount adapter bundel voor de Insta360 GO 2 actiecamera bestaat uit drie verschillende Mount adapters: één magnetische adapter met actioncam aansluiting; één magnetische adapter met ¼-inch schroefgat en de speciale Action adapter. Ook zitten er in deze bundel een Flat mount en een Curved mount en de bijbehorende 3M bevestigingsstickers.


  Meer informatie
 2. Insta360 GO 2 Carry Case

  De Carrying Case van Insta360 is een stevige compacte hardcase om je GO 2 actie camera veilig in op te bergen tijdens transport. Het voorgevormde interieur biedt ruimte voor de GO 2 met Charge Case en de bijbehorende accessoires. De buitenkant van deze compacte draagcase is gemaakt van een stijlvolle lichtgrijze stof. Aan de binnenkant houdt het voorgevormde interieur je GO 2 en de accessoires volledig op hun plek. Daardoor blijft je apparatuur altijd goed beschermd tegen schokken en stoten. De afmetingen van de case zijn 210 x 120 x 55 mm en weegt 193 gram.


  Meer informatie
 3. Insta360 GO 2 Lens Guard

  De Insta360 GO 2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt. Met deze camera film je eenvoudig alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het filmen, gebruik dan de Insta360 GO 2 Lens guard.


  Meer informatie
 4. Insta360 GO 2 Magnet Pendant

  Elke Insta360 GO 2 mini actiecamera wordt geleverd met één magneethanger. Deze magnetische hanger kunt je als vervangende magneethanger gebruiken. De hanger draag je om je nek onder dunne kleding; de GO 2 klik je vast op het magnetische gedeelte. Zo is enkel de GO 2 zichtbaar en direct klaar om de meeste gave beelden op te nemen. Gebruik deze accessoire niet in momenten met (te) veel actie.


  Meer informatie
 5. Insta360 GO 2 Pivot stand

  Elke Insta360 GO 2 mini actiecamera wordt geleverd met één pivot stand. De pivot stand is een kleine standaard voor je GO 2 met een magnetische voet waardoor je hem overal op kunt bevestigen. Het gedeelte waar je de GO 2 op plaatst kunt draaien. Hierdoor kun je uit allerlei gave hoeken filmpjes opnemen. Ook kun je de GO 2 gemakkelijker vasthouden als hij in de Pivot Stand zit. Zo ben je direct klaar om gemakkelijk leuke beelden met de Insta360 GO 2 op te nemen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel