Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 27 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 ONE R 1-Inch Edition

  De Insta360 ONE R 1-Inch Edition bevat één rode batterijmodule, één module met touchscreen LCD-display en de 1-inch Wide Angle lens. De lens is ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde lenzenmerk Leica. Door het modulaire systeem van de One R kun je zelf een actioncamera samenstellen die het beste bij jouw situatie van filmen past. De 1-Inch lensmodule heeft een ingebouwde gyroscoop met 6 assen voor gestabiliseerde opnamen.


  Meer informatie
 2. Insta360 ONE R - 4K Edition

  De Insta360 ONE R 4K Edition bevat één rode batterijmodule, één module met touchscreen LCD-display en de 4K Wide Angle lens. Bij een Wide Angle lens is de brandpuntafstand (focal lenght) minder dan 35mm en wordt ook wel groothoek lens genoemd. Door het modulaire systeem van de ONE R kun je zelf een lens kiezen die het beste bij jouw situatie van filmen past. De 4K lensmodule heeft een ingebouwde gyroscoop met 6 assen voor gestabiliseerde opnamen.


  Meer informatie
 3. Insta360 ONE R Twin Edition

  De Insta360 ONE R Twin edition bevat één rode batterijmodule, één module met touchscreen LCD-display en twee verschillende lensmodules. De 4K lens-module gebruik je voor het opnemen van Wide Angle video’s en de 360 Dual-lens module voor het opnemen van 360 graden video’s. Door het modulaire systeem van de ONE R kun je zelf een lens kiezen die het beste bij jouw situatie van filmen past. Beide lensmodules hebben een ingebouwde gyroscoop met 6 assen voor gestabiliseerde opnamen.


  Meer informatie
 4. Insta360 ONE R 360 Dual-lens module

  De Insta360 ONE R 360 Dual-lens module past op de modulaire ONE R action cam. Met de 360 Dual-lens module maak je gemakkelijk kleine 360 kunstwerkjes dankzij originele bewerkingen zoals Stop Motion, Jump Planet, Time Flip, Roll Planet, Starlapse. Je neemt de 360 beelden op met een waanzinnige 5.7K beeldkwaliteit.Het diafragma gaat vanaf F2.0. De brandpuntafstand van de lens is 7.2mm. Dit is extreem wijde groothoek, wat logisch is omdat het een 360 camera betreft.


  Meer informatie
 5. Insta360 ONE R 1-Inch wide angle lensmodule

  De Leica lensmodule past op het modulaire Insta360 ONE R action cam. De Leica lens heeft een sensor met een grootte van 1-inch. Zo maak je beelden van een hogere kwaliteit, namelijk nog gedetailleerder en uitzonderlijk scherp. Dit ook in de omstandigheden wanneer het licht niet optimaal is. De Insta360 One R 1-Inch lens is de eerste actioncam met een sensor van dit formaat. Dit brengt een unieke eigenschap voor een actioncam met zich mee: Auto Exposure Bracketing.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 27 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel