Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 Extended selfie stick voor ONE X en ONE R

  De extra lange selfie stick van Insta360 brengt een berg aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dankzij de arm van 3 meter maak je ware luchtopnames vanuit de hand. Wie heeft er nog een drone nodig?


  Meer informatie
 2. Insta360 Invisible selfie stick voor ONE R en ONE X 120cm

  Wanneer je een selfie stick gebruikt om een foto te maken zie je vaak een stuk van de stick terug in je foto's. Dat komt je foto doorgaans niet ten goede. Dit is ook het geval wanneer je de Insta360 One X of One R camera met de hand vasthoudt, want je ziet dan een stuk van je hand of van je arm terug in je shots. Met de Insta360 Selfie Stick (of Invisible Selfie Stick) heb je dit probleem niet, want zoals de naam al doet vermoeden is deze insta360 accessoire 'onzichtbaar'. Wanneer je een video of foto maakt met de Insta360 One X of One R camera en deze selfie stick, zie je de stick niet terug in je shots.


  Meer informatie
 3. Insta360 ONE R - Core module

  De Core module is het kloppende hart van een One R camera. De instellingen van de camera zijn eenvoudig te wijzigen door middel van het touchscreen display. Een prettige optie van het displaymodule is dat je de beeldopnames in real-time preview kunt bekijken. Maar het is ook mogelijk om een directe playback van je opgenomen video af te spelen, zelfs als het een 360 graden video betreft.


  Meer informatie
 4. Insta360 GPS Smart Remote

  Door de GPS Remote Control met Bluetooth aan de Insta360 ONE R te koppelen kun je hem als afstandsbediening gebruiken. Zo zet je de One R (of One X) op een afstand aan en kun je een opname starten en weer stoppen. Ook kun je de opnamestand van video naar foto wijzingen.


  Meer informatie
 5. Insta360 ONE R Mic adapter

  Met de Insta360 Mic Adapter verander je de USB-C aansluiting van de One R naar een 3.5mm Mic aansluiting. Op deze manier kun je een externe microfoon aansluiten op de One R zodat je een hogere kwaliteit audio kunt opnemen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel