Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 ONE X draagbare 360 graden video camera

  Met deze draagbare video camera weet je zeker dat je geen moment meer mist, want de Insta360 ONE X neemt video's in 360 graden op. Hiermee leg je alles in één keer van alle kanten vast. Handig wanneer je bijvoorbeeld een video wilt maken van een drukke bruiloft, een skitrip met je familie of een afdaling op de mountainbike met je vrienden. De video's kun je daarna eenvoudig verwerken in je eigen vlogs of filmpjes. De Insta360 ONE X draagbare 360 graden video camera werkt samen met een app waarmee je de video's bewerkt en speciale effecten zoals slow-mo toe kunt voegen. En ben je klaar met in 360 graden filmen? Dan bewaar je de draagbare camera in het bijgeleverde hoesje. Wel zo veilig!


  Meer informatie
 2. Insta360 ONE X charging station acculader

  Met de Insta360 ONE X charging station laad je supersnel je batterij op voor de Insta360 One X 360-graden videocamera. Of batterij? Batterijen! Want dit oplaadstation biedt ruimte voor het gelijktijdig opladen van twee accu’s en doet dat razendsnel. Het kost slechts een uurtje om de beide accu’s volledig op te laden. Zo weet je zeker dat je tijdens het filmen altijd vooruit kunt met weer een volgende opname.


  Meer informatie
 3. Insta360 ONE X Venture Case onderwater behuizing

  De ONE X heeft alles in huis om spectaculaire 360 graden actieshots maken. Als je op pad gaat, dan is het verstandig om hem in de beschermende Venture Case te plaatsen, met name om de bolvormige groothoeklenzen krasvrij te houden. Dus als jij graag zorgeloos filmt met de ONE X dan mag de Insta360 ONE X Venture Case niet ontbreken. Met deze behuizing kun je de ONE X camera ook onder water meenemen tot een diepte van 5 meter.


  Meer informatie
 4. Insta360 ONE X battery

  De Insta360 ONE X battery gebruik je als reservebatterij of vervangende accu voor je Insta360 One X 360-graden videocamera. Met deze supercompacte camera maak je veelzijdige video’s van alles wat er om je heen gebeurt, in een cirkel van 360 graden. Logisch dus dat je eindeloos wilt blijven filmen. Wil je voorkomen dat je ver van huis geen stroom meer hebt en nét een fantastisch videomoment mist? Met de Insta360 ONE X battery kun je weer een hele tijd vooruit met het schieten van de schitterendste opnames.


  Meer informatie
 5. Insta360 Extended selfie stick voor ONE X en ONE R

  De extra lange selfie stick van Insta360 brengt een berg aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dankzij de arm van 3 meter maak je ware luchtopnames vanuit de hand. Wie heeft er nog een drone nodig?


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel