Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 ONE X draagbare 360 graden video camera

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Met deze draagbare video camera weet je zeker dat je geen moment meer mist, want de Insta360 ONE X neemt video's in 360 graden op. Hiermee leg je alles in één keer van alle kanten vast. Handig wanneer je bijvoorbeeld een video wilt maken van een drukke bruiloft, een skitrip met je familie of een afdaling op de mountainbike met je vrienden. De video's kun je daarna eenvoudig verwerken in je eigen vlogs of filmpjes. De Insta360 ONE X draagbare 360 graden video camera werkt samen met een app waarmee je de video's bewerkt en speciale effecten zoals slow-mo toe kunt voegen. En ben je klaar met in 360 graden filmen? Dan bewaar je de draagbare camera in het bijgeleverde hoesje. Wel zo veilig!


  Meer informatie
 2. Insta360 Extended selfie stick voor ONE X en ONE R

  De extra lange selfie stick van Insta360 brengt een berg aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dankzij de arm van 3 meter maak je ware luchtopnames vanuit de hand. Wie heeft er nog een drone nodig?


  Meer informatie
 3. Insta360 Invisible selfie stick voor ONE R en ONE X 120cm

  Wanneer je een selfie stick gebruikt om een foto te maken zie je vaak een stuk van de stick terug in je foto's. Dat komt je foto doorgaans niet ten goede. Dit is ook het geval wanneer je de Insta360 One X of One R camera met de hand vasthoudt, want je ziet dan een stuk van je hand of van je arm terug in je shots. Met de Insta360 Selfie Stick (of Invisible Selfie Stick) heb je dit probleem niet, want zoals de naam al doet vermoeden is deze insta360 accessoire 'onzichtbaar'. Wanneer je een video of foto maakt met de Insta360 One X of One R camera en deze selfie stick, zie je de stick niet terug in je shots.


  Meer informatie
 4. Insta360 ONE X charging station acculader

  Met de Insta360 ONE X charging station laad je supersnel je batterij op voor de Insta360 One X 360-graden videocamera. Of batterij? Batterijen! Want dit oplaadstation biedt ruimte voor het gelijktijdig opladen van twee accu’s en doet dat razendsnel. Het kost slechts een uurtje om de beide accu’s volledig op te laden. Zo weet je zeker dat je tijdens het filmen altijd vooruit kunt met weer een volgende opname.


  Meer informatie
 5. Insta360 ONE X dive case

  Spelen jouw vakanties zich ook grotendeels in het water af? Met behulp van deze onderwaterbehuizing – speciaal ontworpen voor de Insta360 One X 360-graden videocamera – gaat de (onderwater)wereld voor je open. Met deze waterdichte behuizing maak je van je toch al zo veelzijdige 360-graden-camera een heuse onderwater filmcamera. Of je nu hooguit een beetje in een zwembad spartelt, wat serieuzer snorkelt of een echte scuba duiker bent: deze behuizing is waterdicht tot op een diepte van maar liefst 30 meter. Tijd dus voor een frisse duik in het diepe om spectaculaire onderwaterbeelden te maken!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel