Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 ONE X2 360-graden action camera

  Met een gewone action camera kun je een belangrijk moment missen als de camera even niet in de juiste richting wijst. Met de Insta360 ONE X2 heb je dat probleem niet meer, want de hele omgeving wordt gefilmd. Hiermee leg je dus alles in één keer van alle kanten vast! Dit is erg handig als je tijdens het opnemen geen tijd hebt om actief op zoek te gaan naar shots, zoals op een drukke bruiloft, een festival of een afdaling met je snowboard op de piste. Het opgenomen beeldmateriaal kun je daarna eenvoudig verwerken tot een vlog of filmpje. De Insta360 One X2 is de opvolger van de populaire Insta360 One X.


  Meer informatie
 2. Insta360 ONE X2 Lens Guard

  De Insta360 One X2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt in 360 graden. Zo film je echt alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het filmen, gebruik dan de Insta360 One X2 Lens guard.


  Meer informatie
 3. Insta360 ONE X2 Fast Charge Hub batterij oplader

  Met de Insta360 One X2 batterij oplader laad je maar liefst drie One X2 batterijen in één keer op. Ook bij ongelijkmatige batterij niveaus laadt hij de batterijen evenwichtig weer op. Het opladen gaat razendsnel, het volledig opladen van één batterij kost bijvoorbeeld slechts een uurtje. De oplader maakt gebruikt een USB-C kabel.


  Meer informatie
 4. Insta360 ONE X2 Dive case tot 45m diepte

  De One X2 heeft alles in huis om spectaculaire 360 graden actieshots maken. Ook kun je die gave shots onder water maken, de One X2 is namelijk waterdicht tot 10 meter. Ga je dieper duiken dan is het noodzakelijk om hem in de IPX8 water resistente Dive Case te plaatsen. Dus als jij graag zorgeloos in diep water filmt met de One X2 dan mag de Insta360 ONE X2 beschermende Dive Case niet ontbreken. Dit maakt hem waterdicht tot een diepte van 45 meter.


  Meer informatie
 5. Insta360 ONE X2 Lens Cap

  De Insta360 One X2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt in 360 graden. Zo film je echt alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het transport, gebruik dan de Insta360 One X2 Lens cap.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel