Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 ONE X2 360-graden action camera

  Met een gewone action camera kun je een belangrijk moment missen als de camera even niet in de juiste richting wijst. Met de Insta360 ONE X2 heb je dat probleem niet meer, want de hele omgeving wordt gefilmd. Hiermee leg je dus alles in één keer van alle kanten vast! Dit is erg handig als je tijdens het opnemen geen tijd hebt om actief op zoek te gaan naar shots, zoals op een drukke bruiloft, een festival of een afdaling met je snowboard op de piste. Het opgenomen beeldmateriaal kun je daarna eenvoudig verwerken tot een vlog of filmpje. De Insta360 One X2 is de opvolger van de populaire Insta360 One X.


  Meer informatie
 2. Insta360 ONE X2 Beschermende Carry case

  De Carrying Case van Insta360 is een stevige compacte hardcase om je One X2 actie camera veilig in op te bergen tijdens transport. Het voorgevormde interieur biedt ruimte voor de One X2 en een extra One X2 batterij en een SD-kaartje. De buitenkant van deze compacte draagcase is gemaakt van een stijlvolle lichtgrijze stof. Aan de binnenkant houdt het voorgevormde interieur je One X2 en de accessoires volledig op hun plek. Daardoor blijft je apparatuur altijd goed beschermd tegen schokken en stoten.


  Meer informatie
 3. Insta360 Invisible selfie stick lengte 120cm

  Wanneer je een selfie stick gebruikt om een foto te maken zie je vaak een stuk van de stick terug in je foto's. Dat komt je foto doorgaans niet ten goede. Dit is ook het geval wanneer je de Insta360 One X of One R camera met de hand vasthoudt, want je ziet dan een stuk van je hand of van je arm terug in je shots. Met de Insta360 Selfie Stick (of Invisible Selfie Stick) heb je dit probleem niet, want zoals de naam al doet vermoeden is deze insta360 accessoire 'onzichtbaar'. Wanneer je een video of foto maakt met de Insta360 One X of One R camera en deze selfie stick, zie je de stick niet terug in je shots.


  Meer informatie
 4. Insta360 Invisible Selfie Stick 70cm

  Wanneer je de Insta360 selfie stick gebruikt voor het maken van je foto's en video's met je ONE R of ONE X, zie je de stick niet meer terug in je shots. Hierdoor krijg je het effect van het filmen met een vliegende camera. Vervolgens kun je achteraf met behulp van de app de camerastandpunten in je geschoten video kiezen voor het beste resultaat.


  Meer informatie
 5. Insta360 GPS Smart Remote

  Door de GPS Remote Control met Bluetooth aan de Insta360 ONE R te koppelen kun je hem als afstandsbediening gebruiken. Zo zet je de One R (of One X2) op een afstand aan en kun je een opname starten en weer stoppen. Ook kun je de opnamestand van video naar foto wijzingen.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel