Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Insta360 Extended Invisible selfie stick 3 meter

  De extra lange selfie stick van Insta360 brengt een berg aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dankzij de arm van 3 meter maak je ware luchtopnames vanuit de hand. Wie heeft er nog een drone nodig?


  Meer informatie
 2. Insta360 ONE X2 Lens Guard

  De Insta360 One X2 is een supercompacte actie camera waarmee je veelzijdige video’s maakt in 360 graden. Zo film je echt alles wat er om je heen gebeurt, logisch dus dat je hem overal mee naar toe wilt nemen. Wil je voorkomen dat er mogelijk krassen op de lenzen komen tijdens het filmen, gebruik dan de Insta360 One X2 Lens guard.


  Meer informatie
 3. Insta360 ONE X2 batterij

  De Insta360 One X2 batterij gebruik je als reservebatterij of vervangende accu voor je Insta360 One X2 360-graden videocamera. Met deze supercompacte camera maak je veelzijdige video’s van alles wat er om je heen gebeurt, in een cirkel van 360 graden. Logisch dus dat je eindeloos wilt blijven filmen. Wil je voorkomen dat je ver van huis geen stroom meer hebt en nét een fantastisch videomoment mist? Met de Insta360 One X2 battery kun je weer een hele tijd vooruit met het schieten van de schitterendste opnames.


  Meer informatie
 4. Insta360 ONE X2 Fast Charge Hub batterij oplader

  Met de Insta360 One X2 batterij oplader laad je maar liefst drie One X2 batterijen in één keer op. Ook bij ongelijkmatige batterij niveaus laadt hij de batterijen evenwichtig weer op. Het opladen gaat razendsnel, het volledig opladen van één batterij kost bijvoorbeeld slechts een uurtje. De oplader maakt gebruikt een USB-C kabel.


  Meer informatie
 5. Insta360 ONE X2 Beschermende Carry case

  De Carrying Case van Insta360 is een stevige compacte hardcase om je One X2 actie camera veilig in op te bergen tijdens transport. Het voorgevormde interieur biedt ruimte voor de One X2 en een extra One X2 batterij en een SD-kaartje. De buitenkant van deze compacte draagcase is gemaakt van een stijlvolle lichtgrijze stof. Aan de binnenkant houdt het voorgevormde interieur je One X2 en de accessoires volledig op hun plek. Daardoor blijft je apparatuur altijd goed beschermd tegen schokken en stoten. De Carrying case draag je gemakkelijk met de prettige handgreep.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel