Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 50 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Canon 100-400 Mk II Lens Plate

  Deze lens plate van Jobu Design is speciaal ontworpen voor de Canon 100-400 IS 2 lens. Het plaatje heeft een 1/4" schroef en 2 pin-and-block uitstulpingen die de plaat onder de lensvoet vastzetten zonder dat de originele Canon lensvoet hoeft te worden verwijderd.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Nikon 70-200 F2.8 VRI en VR2 Lens Plate

  Deze lens plate van Jobu Design is specifiek ontworpen voor de Nikon 70-200 F2.8 VR lens. Hij bevat 2 bevestigingsschroeven en 2 richels die voorkomen dat de lensplate draait, die de lensvoet perfect op zijn plaats houden. Daarnaast is er nog voldoende ruimte over om een flash-bracket te bevestigen, zoals de FB-TM2. De lens plate is 10,7cm lang.


  Meer informatie
 3. Jobu Design Extra Small Quick Release 1/4 inch

  De extra kleine snelkoppeling van Jobu Design past op diverse camerariemen, balhoofden en monopods met een standaard 1/4-inch schroef. Ideaal wanneer je slechts een klein Arca Swiss plaatje wil gebruiken en dus geen grote snelkoppeling nodig hebt. De snelkoppeling is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 4. Jobu Design Bracket Small Camera L

  De Jobu Design Bracket Small Camera L LB-SC1 is ontworpen als allround bracket voor gebruik met kleine dslr camerabody's. Hij is voorzien van vijf sleuven voor het perfect pas zetten van de universele 1/4-inch cameraschroef. Met deze L-bracket kun je de camera snel en veilig op een balhoofd of statief met Arca-Swiss snelkoppeling monteren. De LB-SC1 is gefreesd uit een blok massief aluminium en er zijn geen gebogen onderdelen aanwezig.


  Meer informatie
 5. Jobu Design Bracket Canon 1Ds MKIII + MKIV*

  De Jobu Design Bracket Canon 1Ds MKIII + MKIV is speciaal ontworpen voor gebruik met een Canon EOS 1Ds mk II of mk IV dslr-camerabody. Met deze bracket kun je de camera snel en veilig op een balhoofd of statief met Arca-Swiss snelkoppeling monteren. De LB-C1DSM34 is gefreesd uit een blok massief aluminium en er zijn geen gebogen onderdelen aanwezig. De bracket is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid en voorzien van een aansluitoog voor een camerariem of grip strap.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 50 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel