Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 51 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Surefoot Extra-Long Pro-Size DSLR*

  De universele Jobu Design Surefoot Extra Long Pro-Size DSLR SF-BP2L is de ideale manier om een professionele dslr-camerabody met en zware standaardzoom op een Arca-Swiss snelkoppeling te bevestigen. Dankzij de variabele 1/4-inch statiefschroef en het extra 1/4-inch en 3/8-inch schroefgat kun je snel je camera op balhoofden en snelkoppelingen monteren. De SF-BP2L is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, weegt weinig en is ontzettend handig om altijd op je camera te hebben.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Replacement Lens foot Nikon 500F4*

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Jobu Design lens Foot Nikon 500F4 LF-N504 lensplaat is bedoeld voor het monteren van een Nikon 500mm f/4 teleobjectief op een Arca-Swiss snelkoppeling. Hij vervangt de originele Nikon statiefvoet en heeft een dubbel zwaluwstaartprofiel. De LF-N504 is daardoor bruikbaar met alle Arca-Swiss compatible snelkoppelingen. De LF-N504 is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium en voorzien van 1/4-inch en 3/8-inch statiefschroefgaten.


  Meer informatie
 3. Jobu Design Bracket Canon 1Ds MKIII + MKIV*

  De Jobu Design Bracket Canon 1Ds MKIII + MKIV is speciaal ontworpen voor gebruik met een Canon EOS 1Ds mk II of mk IV dslr-camerabody. Met deze bracket kun je de camera snel en veilig op een balhoofd of statief met Arca-Swiss snelkoppeling monteren. De LB-C1DSM34 is gefreesd uit een blok massief aluminium en er zijn geen gebogen onderdelen aanwezig. De bracket is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid en voorzien van een aansluitoog voor een camerariem of grip strap.


  Meer informatie
 4. Jobu Design Bracket Canon 7D without battery grip*

  De Jobu Design Bracket Canon 7D without battery grip LB-C7D is speciaal ontworpen voor gebruik met een Canon EOS 7D dslr-camerabody. Met deze bracket kun je de camera snel en veilig op een balhoofd of statief met Arca-Swiss snelkoppeling monteren. De LB-C7D is gefreesd uit een blok massief aluminium en er zijn geen gebogen onderdelen aanwezig. De cameraplaat aan de zijkant is vastgezet met inbusbouten en kan losgeschroefd worden voor een hoger gebruiksgemak en ruimtebesparing onderweg.


  Meer informatie
 5. Jobu Design Single Axis Level

  Een waterpas is heel erg handig om je camera precies horizontaal te kunnen zetten. Een must bij landschappen en architectuur en dus heel belangrijk. Waarin en simpel dingetje groot kan zijn... De Jobu Design LVL-SA is een unieke waterpas die is ontworpen om zowel horizontaal als verticaal bruikbaar te zijn. Dankzij de kubusvorm met twee aansluitingen kun je hem zowel verticaal als horizontaal gebruiken, ook al is er maar een enkele as aanwezig. Deze waterpas is gemaakt van een glashelder acrylaat en past op alle standaard flitsschoentjes.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 51 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel