Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Reducer Bushing 3/8" - 1/4"*

  De Jobu Reducer Bushing van 3/8-inch naar 1/4-inch is een adapterringetje waarmee je een 1/4-inch statiefschroef geschikt maakt voor gebruik met een 3/8-inch schroefgat. Veel professionele statiefkoppen hebben deze grote schroefdraad, ook wel Duitse draad genoemd.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Wide Angle Adapter 3

  De Wide Angle Adapter heeft een make-over gekregen. Hiermee kan iedere fotograaf een camerabody direct op een gimbal zetten, zowel in landschaps- als portretmodus. De WAA3 kan ook gebruikt worden als monopodkop met zijn 3/8" schroefaansluiting. Geen gedoe meer met het bevestigen van kleine lenzen op een schommelkop of gimbal, wanneer de lens geen lensvoet heeft.


  Meer informatie
 3. Jobu Design Horizontal Mount Jr. 3 Deluxe-Integrated QR

  De Horizontal Mount Jr. 3 is een swing-arm update voor je gimbal head. Het is mogelijkheid om een snelkoppelingsplaatje te gebruiken met de geintegreerde Quick-Release gleuf. Deze swing-arm update weegt 680 gram.


  Meer informatie
 4. Jobu Design ADPT-M1 Offset Adapter voor Jobu M1

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Het bevestigen van de ADPT-M1 Offset Adapter aan de BWG-M1 Micro Gimbal zorgt voor een vloeiende compensatie van de panning hoek van het balhoofd. Het is dan mogelijk om de lens dichterbij de panning hoek te plaatsen, waardoor het ‘pannen’ vloeiender en makkelijker verloopt. De ADPT-M1 is speciaal ontworpen voor het gebruik met de Jobu BWG-M1 Gimbal en is eenvoudig te bevestigen met de 2 meegeleverde schroeven en Allen Key.


  Meer informatie
 5. Jobu Design Universele L-Bracket incl SF-BP1 Body Plate en QRR-STD Clamp

  De Jobu Design Universele L Bracket LB-UN2 is ontworpen als allround bracket voor gebruik met dslr-camera's, micro 4/3 camera's en compactcamera's die zijn voorzien van een Jobu Design / Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje. Met deze bracket kun je de camera snel en veilig op een balhoofd of statief met Arca-Swiss snelkoppeling monteren. De snelkoppeling kan op drie plaatsen op de L-bracket gemonteerd worden voor een perfecte pasvorm. Het verschil met zijn voorganger, de LB-UN1, is dat deze L-Bracket bestaat uit 2 delen, zodat je hem gemakkelijker kunt vervoeren en kunt schoonmaken. Daarnaast wordt er een SF-BP1 body plate meegeleverd, zodat je de L-bracket meteen kunt gebruiken.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel