Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Arca-Adapter 1/4"-20

  Met het Jobu Arca-Adapter ADPT-AS250 snelkoppelingsplaatje monteer je alles met een 1/4-inch statiefschroefdraad op een Arca-Swiss compatible snelkoppeling. Gebruik een van deze snelkoppelingsplaatjes om je camera muurvast op een Arca-Swiss compatible statiefkop te monteren, of schroef een plaatje aan een flitser om die snel en zeker op een statief te kunnen plaatsen. De ADPT-AS250 is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en wordt geleverd met een 1/4-inch statiefschroef en een inbussleutel.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Canon 100-400 Mk II Lens Plate

  Deze lens plate van Jobu Design is speciaal ontworpen voor de Canon 100-400 IS 2 lens. Het plaatje heeft een 1/4" schroef en 2 pin-and-block uitstulpingen die de plaat onder de lensvoet vastzetten zonder dat de originele Canon lensvoet hoeft te worden verwijderd.


  Meer informatie
 3. Jobu Design SureFoot 3.0 Generic Lensplate / Bodyplate

  De allround Jobu Design Surefoot Bodyplate 3" SF-NXK is de simpelste manier om de meeste kleine telephoto lenzen op een Arca-Swiss snelkoppeling te bevestigen. Dankzij de variabele 1/4-inch statiefschroef kun je snel je camera op balhoofden en snelkoppelingen monteren. De SF-NXK is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, weegt weinig en is ontzettend handig om altijd op je camera te hebben. De variabele statiefschroef zorgt ervoor dat de bodyplaat altijd perfect pas zit en de rubberen antislip bekleding voorkomt dat de snelkoppelingsplaat gaat schuiven onder de camera.


  Meer informatie
 4. Jobu Design Surefoot Offset Plate

  De multifunctionele Jobu Design Surefoot Offset Plate SF-OSP is de gemakkelijkste manier om meerdere accessoires tegelijk aan je schommelkop te bevestigen. Dankzij de grote vari√ęteit aan bevestigingsbussen en schroefgaten kun je balhoofden, snelkoppelingen en allerlei andere accessoires met standaard 1/4-inch of 3/8-inch statief schroefdraad monteren. De Offset Plate SF-OSP is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, weegt weinig en is ontzettend handig om altijd bij de hand te hebben.


  Meer informatie
 5. Jobu Design Lensplate Screw 1/4" x 3/8" long

  De Jobu Design Lensplate Screw is een 1/4-inch statiefschroef die bedoeld is als vervangende schroef voor het geval je er eentje kwijt raakt. De kop van deze statiefschroef is voorzien van een inbus, dat je de schroef stevig aan kunt draaien met een inbussleutel. De Lensplate Screw is gemaakt van roestvrij staal.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel