Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Ballhead/Monopod Quick Release 1/4"

  De Jobu Design Ballhead/Monopod Quick Release Replacement 1/4" QRR-125 is een Arca-Swiss compatible snelkoppeling die geschikt is als snelkoppeling op je balhoofd of monopod statief. Deze snelkoppeling past op zeer veel verschillende merken balhoofden en monopods die een standaard 1/4-inch statiefschroef hebben voor de montage. De snelkoppeling meet 2x2 inch en voorzien van een enkel standaard 1/4-inch statiefschroefgat. Je kunt hem op een balhoofd schroeven of direct op de kop van een monopod. De QRR-125 snelkoppeling is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Ballhead Quick Release Replacement 3/8" Tap

  De Jobu Design Ballhead Quick Release Replacement 3/8" QRR-138 is een Arca-Swiss compatible snelkoppeling die geschikt is als snelkoppeling op een balhoofd, maar die ook op een professionele Monopod bruikbaar is. Deze snelkoppeling past op zeer veel verschillende merken balhoofden die een standaard 3/8-inch statiefschroef hebben voor de montage. De snelkoppeling meet 2x2 inch en voorzien van een enkel standaard 3/8-inch statiefschroefgat. Je kunt hem op alle balhoofden en statieven schroeven die een 3/8-inch bevestiging gebruiken. De QRR-138 snelkoppeling is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 3. Jobu Design Standard 2.5" Quick Release Kit

  De Jobu Standard 2.5" Quick Release Kit QRR-STD Arca-Swiss compatible snelkoppeling kan worden gebruikt op bijna elk product in het Jobu leveringsprogramma. Gebruik een van deze snelkoppelingen om je oude Jobu schommelkop te upgraden. De QRR-STD is hoogwaardig afgewerkt en gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 4. Jobu Design Extra Small Quick Release 1/4 inch

  De extra kleine snelkoppeling van Jobu Design past op diverse camerariemen, balhoofden en monopods met een standaard 1/4-inch schroef. Ideaal wanneer je slechts een klein Arca Swiss plaatje wil gebruiken en dus geen grote snelkoppeling nodig hebt. De snelkoppeling is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel