Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Jobu Design Heavy Duty Gimbal Head MkIV Gimbal Head

  De Jobu Design Heavy Duty Gimbal Head MkIV is de ideale schommelkop van Jobu Design voor zwaardere objectieven van gemiddelde lengte. Deze gimbal head gaat verder waar de Heavy Duty MkIII ophoudt. Hij is een stuk lichter maar is net zo gemakkelijk te bedienen en kan evenveel gewicht dragen.


  Meer informatie
 2. Jobu Design Black Widow JR3 gimbal head

  Een Jobu Design gimbal head, ook wel swing head of schommelkop genoemd, is ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te bieden. De statiefkop ondersteunt een camera met objectief op hun natuurlijke balanceerpunt waardoor ze niet ongewild kantelen. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigspotten, natuurfotografie en paardensport. Een gewoon balhoofd ondersteunt alleen goed als het vergrendeld is, maar zodra je de vergrendeling los haalt kantelt de camera met het objectief direct naar beneden. In feite bevestig je de camera met objectief in een schommelende ophangbeugel, vandaar de naam schommelkop.


  Meer informatie
 3. Jobu Design Black Widow JR3 Deluxe Gimbal head

  De Jobu Design Jr.3 Deluxe (BWG-J3KDLX) Gimbal Head is een compacte, lichte swing head of schommelkop. Met 680 gram is dit de lichtste Jobu gimbal head op de markt. Een combinatie van een carbon statief met deze schommelkop is ideaal voor fotografen die veel reizen. Als een laag gewicht prioriteit heeft en je veel met het vliegtuig reist, dan is een Jr.3 Deluxe dé oplossing.


  Meer informatie
 4. Jobu Design Panoramic Gimbal Head voor Manfrotto

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Jobu Design Panoramic Gimbal Head voor Manfrotto is gemaakt voor fotografen die op zoek zijn naar een betaalbare en goed gemaakte oplossing voor het creëren van panoramabeelden. Deze schommelkop wijkt af van de gewone PGH-1 Panoramic Gimbal Head omdat er behalve een Arca-Swiss snelkoppeling ook een Manfrotto-type snelkoppeling gebruikt wordt. Hiermee komt Jobu Design tegemoet aan de wensen van gebruikers van Manfrotto statieven.


  Meer informatie
 5. Jobu Design Panoramic Gimbal Head*

  De Jobu Design Panoramic Gimbal Head is gemaakt voor fotografen die op zoek zijn naar een betaalbare en goed gemaakte oplossing voor het creëren van panoramabeelden. Deze bijzondere schommelkop of swing head is daarom wezenlijk anders van ontwerp dan de overige Jobu Design schommelkoppen. De PGH-1 Panoramic Gimbal Head is gemaakt van gefreesd aluminium. Alle onderdelen zijn zwart geanodiseerd voor extreem lange slijtagebestendigheid. Alle componenten hebben schaalverdelingen in graden en millimeters, en deze zijn permanent gegraveerd met laser.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel