Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
JB01330-BWW
Joby
0817024013301
https://www.degreef-partner.nl/media/catalog/product/cache/26/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/J/B/JB01330-BWW/-31.jpg

Joby Suction Cup & Locking Arm GoPro Zuignap

Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.
Met de Joby Suction Cup & Locking Arm bevestig je een GoPro actioncam, een trigger, flitser of een fotocameraatje op de meest onmogelijke plaatsen. Plaats de Suction Cup zuignap op een glad oppervlak, bevestig de Locking Arm en positioneer je apparatuur exact zoals jij het wilt. De Suction Cup & Locking Arm zijn ideale accessoires voor fotografen en videofilmers die veel op locatie werken.
Productbeschrijving
Algemeen
 • SKU:
  JB01330-BWW
 • Merk:
  Joby
 • EAN:
  0817024013301
Afmetingen
 • Breedte:
  151 mm
 • Hoogte:
  211 mm
 • Lengte:
  48 mm
Specificaties
 • Kleur:
  Zwart
 • Materiaal:
  Kunststof
 • Gewicht:
  150 grams
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend!

JOBY Suction Cup series

Suction Cup & Locking Arm GoPro Zuignap are rated with 4.65 van de 5 sterren. Gebaseerd op 2 gebruiker reviews.

Zeer bruikbaar op een auto voorruit

Review by:
Posted on: 07-02-2019
Beter bruikbaar op een schuine auto voorruit dan de Gorillapod arm omdat de mount iets verder gekanteld kan worden waardoor de hoek platter wordt.

De Joby suction op een Auto en Motor

Review by:
Posted on: 07-02-2019
Aangezien wij van Wheelietime.nl veel met motoren en auto's doen leek de joby een goed product. Het lijkt er op dat je de Joby in alle hoeken en kanten kan zetten, maar dat weet je pas als je er mee aan de slag gaat.
Als de ondergrond vlak is pakt de suction cup met de locking arm erg makkelijk en laat ook niet meer los.

We zijn een dagje wezen Driften met een auto, De joby heeft de hele dag aan de auto gehangen, binnen en buiten, hoog en laag hij is niet los gekomen.

Met een dagje motor rijden hebben we de Joby Suction Cub op een motor geplaatst.
Hier hadden we in eerste instantie wel zo iets van zou dit blijven zitten, aangezien we wel eens gek willen doen met de motor.
Ook hier bleef de joby perfect zitten en ook met gek rijden bleef die op de plek zetten waar wij dat wilde. Niet alleen de suction, maar ook de stand van de camera.

Voor de advies prijs en het doel wat wij hebben ( in, om, op, onder de auto/motor ) is dit een goede toevoeging aan onze gear.

Als tip geef ik wel mee.. zorg dat je gopro/action cam wel altijd met een tether kabel vast zit aan de auto/motor. Mocht het onverhoopt toch los komen.

Lees meer reviews