Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 16 tot 20 van 49 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby GorillaPod 1K Stand Flexibel Statief

  Het Joby GorillaPod 1K Stand statief is ontworpen voor compacte camera's tot 1 kilo, zoals compacte systeemcamera's en hybride superzooms. De stevige, buigzame poten zorgen voor een stabiele positie van je camera. Maar je kunt er ook een flitser, videocamera of richtmicrofoon op bevestigen. Of je nu avondopnamen maakt, een interview doet of een vlog produceert, de GorillaPod 1K Stand is in alle gevallen een stabiele factor en daarom een onmisbaar accessoire.


  Meer informatie
 2. Joby Gorillapod GripTight PRO 2 Statief kit voor smartphones

  De Joby Gorillapod GripTight PRO 2 kit bestaat uit de Gorillapod 1K en de GripTight 2 smartphonehouder. De Gorillapod heeft een draagcapaciteit van 1kg en is ook geschikt voor systeem of vlogcamera’s. De GripTight PRO 2, is een universele houder waarmee je jouw smartphone snel en veilig kunt bevestigen. Deze kit is dus perfect voor stabiele smartphone foto’s en video’s!


  Meer informatie
 3. Joby GorillaPod 1K Smart kit - Flexibel statief met balhoofd en universele smartphone clip

  De handige Joby GorillaPod 1K Smart kit is bedoeld als lichtgewicht en universeel statief voor compacte systeemcamera's en hybride camera's tot 1 kilo. Uiteraard kun je ook een compacte videocamera, een flitser of een richtmicrofoon op dit multifunctionele ministatief zetten en met de bijgeleverde luxe smartphonehouder plaats je een smartphone op het statief om te kunnen vloggen. De stevige, buigzame poten van dit compacte statief zorgen voor stabiliteit onder vrijwel alle omstandigheden.


  Meer informatie
 4. Joby GorillaPod 3K Smart kit - Flexibel statief met balhoofd en universele smartphone clip

  De handige Joby GorillaPod 3K Smart kit is bedoeld als lichtgewicht en universeel statief voor compacte systeemcamera's en hybride camera's tot 3 kilo. Uiteraard kun je ook een dslr, systeemcamera, een flitser of een richtmicrofoon op dit multifunctionele ministatief zetten en met de bijgeleverde luxe smartphonehouder plaats je een smartphone op het statief om te kunnen vloggen. De stevige, buigzame poten van dit compacte statief zorgen voor stabiliteit onder vrijwel alle omstandigheden.


  Meer informatie
 5. Joby GorillaPod 3K Pro Kit

  Joby heeft het populaire GorillaPod 3K flexibele statief een upgrade gegeven. Deze 3K Pro Kit is gemaakt van duurzaam aluminium in plaats van kunststof, en daarmee ideaal voor premium systeemcamera's. Bovendien heeft de 3K Pro een balhoofd met Arca-Swiss plate. Perfect voor fotografen en content creators die op zoek zijn naar een compact maar stevig statief, dat ook als hangrip te gebruiken is. De 3K Kit kan cameracombinaties tot 3 kilo dragen.


  Meer informatie

Artikelen 16 tot 20 van 49 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Lijst  Foto-tabel