Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby GorillaPod Arm kit PRO

  De GorillaPod Arm PRO heeft de flexibiliteit die je gewend bent van Joby. In deze kit zitten twee armen. Een Arm bestaat uit 10 sterke kogelgewrichten, waardoor hij in elke gewenste richting te draaien is. Deze lichtgewicht GorillaPod Arm is een handige tool om kleinere accessoires aan je statief te koppelen of op een rig te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan (LumeCube) LED-lampjes een externe microfoon of een smartphone houder met je smartphone. De Arm heeft een draagcapaciteit van 0,5 kg.


  Meer informatie
 2. Joby Gorillapod Arm Smart met cold shoe mount

  De Joby GorillaPod Arm Kit met cold shoe mount is ideaal om je eigen, flexibele video rig uit te breiden. De GorillaPod arm, met een lengte van 13 cm, bestaat uit meerdere kogelgewrichten, waardoor je hem in elke gewenste richting kunt draaien. Het uiteinde heeft een 1/4-inch statiefschroef waarmee je de GorillaPod arm kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de Joby Mobile Rig.


  Meer informatie
 3. Joby GorillaPod QR Snelkoppelingsplaat Pack voor 3K

  Deze QR Plate Pack voor de GorillaPod 3K bestaat uit een Pin Joint Mount voor actioncams, een Flash Clip Mount en een QR plaatje. Wanneer je twee spiegelreflexcamera's wilt gebruiken op de GorillaPod 3K Kit, dan is het natuurlijk makkelijk om twee snelkoppelingsplaatjes te hebben. Je kunt dan onder elke camera een snelkoppelingsplaatje schroeven waardoor je snel kunt wisselen tussen je spiegelreflexcamera's. Natuurlijk is het altijd handig om een reserve plaatje bij je te hebben! Dit snelkoppelingsplaatje is voorzien van een waterpas, zodat je de camera nauwkeurig kunt positioneren. Naast de GorillaPod 3K kit, is deze pack ook compatibel met de GorillaPod Hybrid.


  Meer informatie
 4. Joby GorillaPod Quick-Release Snelkoppelingsplaatje voor 3K Kit

  Wanneer je twee spiegelreflexcamera's wilt gebruiken op de GorillaPod 3K Kit, dan is het natuurlijk makkelijk om twee snelkoppelingsplaatjes te hebben. Je kunt dan onder elke camera een snelkoppelingsplaatje schroeven waardoor je snel kunt wisselen tussen je spiegelreflexcamera's. Natuurlijk is het altijd handig om een reserve plaatje bij je te hebben! Dit snelkoppelingsplaatje is voorzien van een waterpas, zodat je de camera nauwkeurig kunt positioneren. Naast de GorillaPod 3K kit, is het plaatje ook compatibel met de GorillaPod Hybrid.


  Meer informatie
 5. Joby GorillaPod Arm Kit voor Rig

  De Joby GorillaPod Arm Kit bestaat uit twee universeel inzetbare GorillaPod Arms, twee Cold Shoe Mounts en een Joby Pin Joint Mount. Ideaal om je eigen, flexibele video rig mee samen te stellen. De GorillaPod armen, met een lengte van 17 cm, bestaan uit 5 kogelgewrichten, waardoor ze in elke gewenste richting te draaien zijn. Beide uiteinden hebben een 1/4-inch statiefschroef waarmee je de GorillaPod arm kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de Mobile Rig van Joby.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel