Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby GorillaPod Rig Video Statief

  De Joby GorillaPod Rig is een professioneel rigstatief voor wie met zijn dslr gaat filmen of fotograferen. Licht van gewicht, extreem veelzijdig en bovenal een oerdegelijk en betrouwbare rig en statief, zoals je het van een Joby GorillaPod gewend bent. Dankzij de dertig flexibele gewrichten die kunnen buigen en draaien, kun je een camera stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen en aan de buigzame zijarmen van het rigstatief bevestig je videolampen, flitsers en/of microfoons.


  Meer informatie
 2. Joby GorillaPod Mobile Rig Vlog Statief

  De Joby GorillaPod Mobile Rig is het kleine broertje van de professionele GorillaPod Rig. Een ideale grip en statief voor wie met zijn smartphone gaat filmen. Zeer licht van gewicht, extreem veelzijdig en daarnaast oerdegelijk en betrouwbaar: een echt Joby GorillaPod! Dankzij de dertig flexibele gewrichten van de GorillaPod kun je een smartphone stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen en op de buigzame en draaibare zijarmen bevestig je videolampen, Lume Cubes en/of microfoons.


  Meer informatie
 3. Joby GorillaPod Rig Upgrade

  Met de handige Joby GorillaPod Rig Upgrade tover je een GorillaPod 5K of 3K ministatief in een handomdraai om in een universeel inzetbare video rig. De GorillaPod Rig Upgrade bestaat uit twee GorillaPod Arms, twee Cold Shoe Mounts, een Hub Plate om de armen aan te bevestigen, een Pin Joint Mount voor een GoPro of andere action cam, en een Strap Mount. Met behulp van deze onderdelen voeg je extra bevestigingspunten toe aan je GorillaPod 5K of 3K, waarop je bijvoorbeeld verlichting, een microfoon of een action cam kunt bevestigen.


  Meer informatie
 4. Joby Cold Shoe Mount voor GorillaPod Rig

  Met de kleine maar oh zo handige Joby Cold Shoe Mount koppel je probleemloos iedere flitser aan een Joby GorillaPod, GorillaPod Rig, TelePod of wat voor statief dan ook. Een ideaal accessoire als je regelmatig een flitser off-camera gebruikt, of meerdere flitsers tegelijk wilt inzetten op locatie. Met behulp van de universele 1/4-inch statiefdraad zet je de Cold Shoe Mount heel eenvoudig op ieder statief met 1/4-inch statiefschroef. De Cold Shoe Mount is gemaakt van duurzaam ABS kunststof en weegt slechts 9 gram.


  Meer informatie
 5. Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig

  Met de hoogwaardige Joby Cold Shoe Pro verander je iedere 1/4-inch statiefschroef of statiefschroefdraad in een flitsschoentje. Ideaal als je regelmatig werkt met losse flitsers, of meerdere flitsers tegelijk wilt inzetten op locatie. Met behulp van het koppelstukje met universele 1/4-inch statiefdraad zet je de Cold Shoe Pro heel eenvoudig op ieder statief met 1/4-inch statiefschroef. Vervolgens schroef je de Cold Shoe Pro in de andere zijde van het koppelstukje. De Cold Shoe Pro is gemaakt van duurzaam ABS kunststof en roestvrij staal en is daardoor oerdegelijk. De Cold Shoe Pro weegt 39 gram en is 3 centmeter hoog.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel