Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

2 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby Gorillapod Photo Video Ministatief

  Het GorillaPod Photo Video camerastatiefje is een praktische accessoire voor iedereen die zich bezig houdt met fotografie of videografie. Dit compacte statiefje past gemakkelijk in elke tas, en zal in allerlei situaties van pas komen. De GorillaPod Photo Video is geschikt om mee te vloggen, videobellen, foto’s maken en filmen in het algemeen. Gebruik een Griptight One om je smartphone direct op de Gorillapod Video te plaatsen. Dit de perfecte allround GorillaPod is voor alle typen camera’s tot 350 gram.


  Meer informatie
 2. Joby GorillaPod 5K Video Pro Flexibel Statief

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Joby GorillaPod 5K Video Pro is een combinatie van het stevige aluminium 5K Pro GorillaPod statief en een stevige videokop, perfect voor alle storystellers en pro-vloggers. De vloeistofkop zorgt voor een soepele tilt en panning en heeft een afneembare panning arm om hem gemakkelijker mee te kunnen nemen. Dit videostatief kan camera's tot 4 kilo dragen. Het statief heeft een extra arm om accessoires zoals een microfoon of verlichting op te plaatsen en een mount voor een Impulse Bluetooth remote.


  Meer informatie

2 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel