Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 16 tot 20 van 32 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby GripTight ONE GorillaPod Magnetic Impulse

  De compacte en flexibel bruikbare Joby GripTight ONE Magnetic Impulse bestaat uit de kleine, opvouwbare, universele GripTight ONE Mount smartphonehouder, gecombineerd met de overbekende en superhandige Gorillapod Magnetic en de Impulse Bluetooth afstandsbediening. De Joby GripTight ONE Magnetic Impulse kan smartphones vasthouden met afmetingen van 56mm tot en met 91mm breed, zoals de Samsung Galaxy S10, de Apple iPhone 11 en de HTC 12. Je kunt de GripTight ONE Magnetic Impulse gebruiken om je smartphone overal neer te zetten of aan te bevestigen. Daarmee worden praktische functies zoals fotograferen, navigeren en videobellen nog leuker!


  Meer informatie
 2. Joby GripTight One GorillaPod Stand

  De handige Joby GripTight ONE GorillaPod Stand is een compacte, opvouwbare, universele houder voor smartphones, gecombineerd met de overbekende en superhandige Gorillapod. De Joby GripTight ONE GorillaPod Stand kan smartphones vasthouden met afmetingen van 56mm tot en met 91mm breed, zoals de laatste versie van de Samsung Galaxy S10, de HTC 12 en de Apple iPhone 11. Je kunt de GripTight ONE GorillaPod Stand gebruiken om je smartphone overal neer te zetten of aan te bevestigen. Daardoor zijn praktische functies zoals fotograferen, navigeren en videobellen nog leuker en handiger om te gebruiken!


  Meer informatie
 3. Joby TelePod Sport, veelzijdige selfiestick/statief voor actie camera’s

  De Joby TelePod Sport kun je als een extended selfie stick, monopod of statief gebruiken. Met de Pin-Joint Mount is dit veelzijdige statief geschikt om elke actioncam en 360-graden camera met een gewicht tot 500 gram op te plaatsen. De TelePod Sport komt van pas bij het opnemen van vlogs voor je YouTube kanaal en bij het maken van bijvoorbeeld leuke selfies en groepfoto’s. Ingeklapt is het TelePod Sport statief slechts 34,8 centimeter lang, dus hij past met gemak in je rugzak.


  Meer informatie
 4. Joby Telepod Mobile all-in-one selfie stick voor smartphones

  De TelePod Mobile van Joby is een all-in-one selfie stick, die speciaal ontworpen is voor je smartphone. Deze Joby selfiestick is ook te gebruiken als monopod of als stabiel statief voor je telefoon. De draagcapaciteit van 325 gram is genoeg voor iedere smartphone op de markt, maar ook voor een kleine 360 graden camera. Van het maken van de mooiste selfies tot de leukste vlogs; met de Joby TelePod Mobile kan het allemaal!


  Meer informatie
 5. Joby TelePod GripTight Pro statief voor smartphone

  De Joby GripTight PRO TelePod is een universeel inzetbare combinatie van een driepoot ministatief en een selfiestick. Dit is het eerste Joby statief met een telescopische middenzuil en de GripTight PRO TelePod is speciaal ontworpen voor vloggers die gebruik maken van compactcamera's, systeemcamera's, videocamera's en action cams zoals een GoPro. Dankzij de meegeleverde Joby GripTight zet je bovendien een Android smartphone of iPhone muurvast op de PRO TelePod en nemen de mogelijkheden voor actieshots, vloggen en filmen nog verder toe.


  Meer informatie

Artikelen 16 tot 20 van 32 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Lijst  Foto-tabel