Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 21 tot 25 van 32 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Lijst  Foto-tabel 

 1. Joby GorillaPod Mobile Rig Vlog Statief

  De Joby GorillaPod Mobile Rig is het kleine broertje van de professionele GorillaPod Rig. Een ideale grip en statief voor wie met zijn smartphone gaat filmen. Zeer licht van gewicht, extreem veelzijdig en daarnaast oerdegelijk en betrouwbaar: een echt Joby GorillaPod! Dankzij de dertig flexibele gewrichten van de GorillaPod kun je een smartphone stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen en op de buigzame en draaibare zijarmen bevestig je videolampen, Lume Cubes en/of microfoons.


  Meer informatie
 2. Joby GripTight Mount Pro universele houder voor smartphones tot 91mm breed

  De Joby GripTight Mount PRO is een uniek accessoire voor iedere smartphone. De GripTight Mount PRO is een compacte, opvouwbare, universele houder voor smartphones die tussen de 56 en 91mm breed zijn, met of zonder beschermcover, zoals de laatste versies van de Samsung Galaxy, HTC One en Apple iPhone. Je kunt de GripTight Mount PRO gebruiken in combinatie met een statief om je smartphone overal stabiel neer te zetten. Daardoor zijn smartphonefuncties zoals fotograferen, videobellen nog leuker en handiger om te gebruiken!


  Meer informatie
 3. Joby Gorillapod GripTight PRO 2 Statief kit voor smartphones

  De Joby Gorillapod GripTight PRO 2 kit bestaat uit de Gorillapod 1K en de GripTight 2 smartphonehouder. De Gorillapod heeft een draagcapaciteit van 1kg en is ook geschikt voor systeem of vlogcamera’s. De GripTight PRO 2, is een universele houder waarmee je jouw smartphone snel en veilig kunt bevestigen. Deze kit is dus perfect voor stabiele smartphone foto’s en video’s!


  Meer informatie
 4. Joby GripTight Smart stevige telefoonhouder met cold shoe mount

  De Joby GripTight Smart is een speciale luxe telefoonhouder. Deze robuuste houder is geschikt om smartphones met een breedte van 59 tot 103 mm in te plaatsen. De grepen van de houder zijn afgewerkt met zachte rubber zodat dat de smartphone niet gaat schuiven in de houder. Aan de onderkant van de clip zit een ¼-inch schroefaansluiting om op bijvoorbeeld een statief of balhoofd te monteren. Bij de telefoonhouder wordt een cold shoe mount geleverd om hem op bijvoorbeeld een dslr camera te plaatsen.


  Meer informatie
 5. Joby GripTight Mount universele houder voor tablets tot 140mm breed

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Joby GripTight Small Tablet Mount is een uniek accessoire voor kleine tablets. De GripTight Small Tablet Mount is een compacte, opvouwbare, universele houder voor tablets die tussen 96mm en 140mm breed zijn, zoals de Samsung Galaxy Tab en de Apple iPad Mini. Je kunt de GripTight Small Tablet Mount gebruiken in combinatie met een Gorillapod of een ander statief om je tablet overal neer te zetten of aan te bevestigen. Daardoor zijn tabletfuncties zoals fotograferen, navigeren en videobellen leuker en handiger om te gebruiken!


  Meer informatie

Artikelen 21 tot 25 van 32 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Lijst  Foto-tabel