Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Leofoto Carbonstatieven

Op zoek naar een carbon statief? Leofoto levert hoogwaardige statieven van carbon met 10 jaar garantie! Ook de statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates zijn van zeer hoge kwaliteit. Leofoto maakt lichtgewicht statieven voor op reis, statieven voor het vloggen, statieven voor macrofotografie of natuurfotografie, monopod statieven en statieven voor video.

Mr. Q Statieven


PG-1 Gimbals


Statieven


Monopods


Statiefkoppen


Accessoires


Leofoto Carbon statieven

Zoekt u een carbon statief? Leofoto heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Leofoto levert hoogwaardige statieven van carbon met 10 jaar garantie. Ook de statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates zijn van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto carbon statieven en accessoires tot de absolute top behoren. Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Leofoto in Nederland.

Leofoto carbon statieven:

Waarom is dit carbon statief ideaal als reisstatief?

Voor mijn werk ga ik vooral naar de bergen. Ondanks dat het terrein soms ruig kan zijn en de weersomstandigheden zomaar kunnen omslaan, is dit mijn favoriete werkgebied om te fotograferen. Als frequent reiziger ga je dan op zoek naar een ideaal reisstatief.

Een stabiele en stevige basis voor astrofotografie begint met een goed statief

Er is één onderwerp dat overal ter wereld gefotografeerd kan worden: onze nachtelijke hemel. En op de een of andere manier heeft het kijken naar de sterren, de maan en de planeten op zijn minst een virtueel reiskarakter. Bij astrofotografie is een stabiel statief noodzakelijk, maar welk statief is geschikt en kun je makkelijk meenemen op reizen naar afgelegen plekken?

Een goed statief gaat een leven lang mee

Anders dan de meeste items uit je cameratas kan een goed statief je een leven lang bijstaan. Bij het uitzoeken van een nieuw model is het daarom extra belangrijk dat de eigenschappen zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen als fotograaf of filmmaker. Tijdens het winterseizoen heb ik ervaringen opgedaan met de Leofoto Urban RF-284CT statief.

Review - Stevig carbon statief voor landschapsfotografie

Na 2 grijze en natte dagen gaat de zon eindelijk schijnen. De fototas staat al gereed voor vertrek. Tegen de ingepakte tas leunt een hagelnieuw statief, namelijk de Leofoto Ranger LS-365C. Ik weet al precies waar, hoe en wat ik wil fotograferen.