Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto PC-60 Telefoonhouder (Arca-Swiss) met ring Zilver

  De PC-60 Telefoonhouder is ontworpen om je mobiele telefoon eenvoudig in te klemmen. De PC-60 kun je op verschillende manieren gebruiken. De handige ring aan de achterkant van de houder reduceert de waarschijnlijkheid dat je de telefoon per ongeluk laat vallen. Daarnaast zet je je telefoon gemakkelijk op tafel of ander oppervlak met de PC-60.


  Meer informatie
 2. Leofoto PC-90II Phone Holder met Arca-Swiss aansluiting

  Voor uitstekende foto’s ben je al lang niet meer aangewezen op een DSLR of andere professionele camera. Goede foto’s schiet je al met je smartphone. Smartphonecamera’s hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en leveren veelal indrukwekkende resultaten. Zeker in combinatie met een statief en de Leofoto PC-90II smartphone houder, maak je onbewogen, adembenemende beelden.


  Meer informatie
 3. Leofoto PS-1Tafelstatief met PC-90II Smartphonehouder

  Met deze kit bevestig je een smartphone op het statief. De kit bestaat uit 2 delen, de PS-1 Phone stand en de PC-90II Phone Clamp. Deze onderdelen zijn samen te voegen tot een telefoonkit die je op het balhoofd van een statief kunt plaatsen.


  Meer informatie
 4. Leofoto IPC-300 Klem voor iPad en iPad mini

  De IPC-300 is een houder om je iPad, iPad mini of ander kleine tablet aan een statief te bevestigen. Met de houder kun je een tablet direct op het balhoofd plaatsen of gebruik maken van een Magic Arm. Het tablet plaats je diagonaal in de houder. De houder weegt slechts 163 gram.


  Meer informatie
 5. Leofoto IPC-500 Klem voor iPad en iPad Pro

  De IPC-500 is een houder om je iPad, iPad Pro of ander tablet aan een statief te bevestigen. Met de houder kun je een tablet direct op het balhoofd plaatsen of gebruik maken van een Magic Arm. Het tablet plaats je diagonaal in de houder. De houder weegt slechts 183 gram.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel