Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MP-284C Monopod

  De professionele Leofoto MP-284C monopod is een degelijk carbon eenbeenstatief voor het serieuze werk. Dit carbon eenbeenstatief heeft een draagvermogen van maar liefst 18 kilo en een maximale werkhoogte van 165 centimeter zonder balhoofd. Het monopod statief weegt 414 gram en is ingeklapt slechts 52,3 centimeter lang. Compact, sterk en met een uitstekend bruikbare werkhoogte: een ideale monopod voor serieuze sport- en natuurfotografen.


  Meer informatie
 2. Leofoto MP-285C Monopod

  De professionele en hoogwaardige Leofoto MP-285C monopod is een carbon eenbeenstatief voor het zwaardere werk. Dit carbonstatief heeft een draagvermogen van maar liefst 15 kilo en een maximale werkhoogte van 153 centimeter zonder balhoofd. Het monopod statief weegt 412 gram en is ingeklapt slechts 43 centimeter lang. Lekker compact, zeer sterk en met een perfect bruikbare werkhoogte is dit een ideale monopod voor serieuze sport- en natuurfotografen.


  Meer informatie
 3. Leofoto MP-326C Monopod Carbon

  De professionele en degelijke Leofoto MP-326C monopod is een carbon eenbeenstatief voor het zware werk. Dit carbonstatief heeft een draagvermogen van maar liefst 15 kilo en een maximale werkhoogte van 155 centimeter zonder balhoofd. Het monopod statief weegt 480 gram en is ingeklapt slechts 43,7 centimeter lang. Compact, sterk en met een prima bruikbare werkhoogte: een ideale monopod voor serieuze sport- en natuurfotografen.


  Meer informatie
 4. Leofoto VD-02 universele monopod voet

  De magnesium Leofoto VD-02 monopod voet is een miniatuur driepoot die je kunt gebruiken om van je monopod een statief te maken. Je bevestigt de VD-02 door de voet van een Leofoto monopod af te draaien en de monopod daarna op de 3/8-inch statiefschroef van de VD-02 te schroeven. Dankzij de mogelijkheid om de statiefschroef te kantelen kun je deze monopod voet ook gebruiken om een net even stabielere basis te hebben voor je monopod terwijl je toch alle vrijheid hebt om de monopod te bewegen.


  Meer informatie
 5. Leofoto RF-285C Monopod

  De professionele en hoogwaardige Leofoto RF-285C monopod is een carbon eenbeenstatief voor het zwaardere werk. Dit carbonstatief heeft een draagvermogen van maar liefst 18 kilo en een maximale werkhoogte van 153 centimeter zonder balhoofd. Het monopod statief weegt 410 gram en is ingeklapt slechts 41 centimeter lang. Lekker compact, zeer sterk en met een perfect bruikbare werkhoogte is dit een ideale monopod voor serieuze sport- en natuurfotografen.<


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel