Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 307 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto LPC-R5B L-plate voor Canon EOS R5 / R6 met grip

  De degelijke Leofoto LPC-R5B L-plate voor de Canon EOS R5 en R6 met batterij grip is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. Leofoto heeft de LPC-R5B voorzien van V-vormige groeven en daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De L-plate heeft als afmetingen 135mm x 115mm en weegt slechts 140 gram. Deze plaat kun je gebruiken als je een grip onder je Canon EOS camera hebt gemonteerd. Ook kun je een polsstrap bevestigen aan het speciale oog op de basisplaat. Daarnaast is deze L-plate uitgerust met een Leofoto QD-socket om een draagriem direct aan het snelkoppelingsplaatje te kunnen bevestigen. Compatibele draagriemen zijn de draagriemen van de Leofoto SP-series en de MAGPUL draagriemen.


  Meer informatie
 2. Leofoto LPN-D850 L-plate voor Nikon D850

  De Leofoto LPN-D850 L-plate voor de Nikon D850 dslr-camera is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. De basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels een robuuste inbusschroef. De twee losse onderdelen zijn CNC gefreesd uit aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft beide onderdelen van de LPN-D850 voorzien van een Arca-Swiss snelkoppeling en daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie
 3. Leofoto LPC-5DIIIN Combo L-plate voor Canon 5DIII

  De degelijke Leofoto LPC-5DIIIN Combo L-plate voor de Canon EOS 5D Mark III dslr-camera is bijzonder licht van gewicht omdat de basisplaat en het L-stuk allebei CNC gefreesd zijn uit één stuk aluminium. Daardoor is er nergens meer metaal aanwezig dan nodig is, terwijl de Combo L-plate niets van zijn sterkte verliest. Met een degelijke inbusschroef bevestig je de twee delen aan elkaar, maar je kunt ook alleen de bodemplaat gebruiken. De LPC-5DIIIN Combo L-plate is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.


  Meer informatie
 4. Leofoto LPC-5DSRN Combo L-plate voor Canon 5DS/5DSR

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De handige Leofoto LPC-5DSRN Combo L-plate voor de Canon EOS 5DS en 5DSR dslr-camera's is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. De basisplaat en het L-stuk zijn CNC gefreesd uit één enkel stuk vliegtuigaluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Daardoor is er nergens meer metaal aanwezig dan nodig is, terwijl de LPC-5DRSN Combo L-plate toch niets van zijn sterkte verliest. Leofoto heeft de LPC-5DSRN voorzien van V-vormige langsgroeven waardoor deze Combo L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible is. De Combo L-plate meet 126mm x 50mm x 88mm en weegt 124 gram.


  Meer informatie
 5. Leofoto LPC-70D Combo L-plate voor Canon 70D

  De degelijke Leofoto LPC-70D Combo L-plate voor de Canon EOS 70D dslr-camera is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. De basisplaat en het L-stuk zijn CNC gefreesd uit één enkel stuk aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Daardoor is deze Combo L-plate bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. Leofoto heeft de LPC-70D voorzien van V-vormige groeven en daardoor is deze Combo L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De Combo L-plate heeft als afmetingen 107mm x 45mm x 85mm en weegt slechts 108 gram.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 307 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel