Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Camera Cage voor Sony A7R MK III/A9/A7 MK III

  Deze cage van Leofoto is geschikt voor de Sony A7R MK III, de Sony A9 en de Sony A7 MK III. De slanke rig cage gaat in zijn geheel om de camera en sluit perfect aan op de camera. De Sony camera zet je vast met de UNC ¼-inch schroefdraad.


  Meer informatie
 2. Leofoto Camera Cage met handgreep voor Canon EOS-M50

  Deze cage van Leofoto is geschikt voor de Canon EOS-M50. De slanke rig cage gaat in zijn geheel om de camera en sluit perfect aan op de camera. De Canon camera zet je vast met de UNC ¼-inch schroefdraad. De cage heeft een handgreep en is Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie
 3. Leofoto Camera Cage voor Canon EOS-R

  Deze cage van Leofoto is geschikt voor de Canon EOS-R. De slanke rig cage gaat in zijn geheel om de camera en sluit perfect aan op de camera. De Canon camera zet je vast met de UNC ¼-inch schroefdraad. De cage is Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie
 4. Leofoto Camera Cage met grip voor Fuji X-T4

  Deze cage van Leofoto is geschikt voor de Fuji X-T4. De slanke rig cage gaat in zijn geheel om de camera en sluit perfect aan op de camera. De Fuji camera zet je vast met de UNC ¼-inch schroefdraad. De cage heeft een handgreep en is Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie
 5. Leofoto Camera Cage voor Sony A7R MK IV

  Deze cage van Leofoto is geschikt voor de Sony A7R MK IV. De slanke rig cage gaat in zijn geheel om de camera en sluit perfect aan op de camera. De Sony camera zet je vast op met de UNC ¼-inch schroefdraad. De inbussleutel waarmee je de schroef vastdraait kun je plaatsen in de speciale uitsparing in het frame. De cage is Arca-Swiss compatibel.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel