Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto FA-04 Tweezijdige Cold Shoe

  De FA-04 is een Leofoto accessoire met aan twee zijdes een Cold Shoe mount en een 16mm rond bevestigingspunt. Dit maakt het mogelijk om twee accessoires tegelijk op de adapter te plaatsen.


  Meer informatie
 2. Leofoto FA-03 Cold Shoe voor Arca-swiss klem

  De Leofoto FA-03 is een Cold shoe adapter met een Arca-Swiss bodemplaatje. Dit biedt de mogelijkheid om een accessoire met een Cold Shoe Mount direct op een statief met balhoofd te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een flitser zijn, maar ook een richtmicrofoon. Aan de onderkant van de FA-03 zit een ¼-inch schroefgat, universeel bruikbaar op vrijwel alle statieven. De Cold Shoe voor Arca-swiss klem weegt 11 gram en is gefreesd uit CNC vliegtuigaluminium.


  Meer informatie
 3. Leofoto FA-02 Cold Shoe naar 1/4-inch schroefgat adapter

  Door de Leofoto FA-02 Cold Shoe Adapter bovenop je camera te plaatsen verander je de Cold shoe in een ¼-inch schroefgat. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende accessoires op je camera te plaatsen.


  Meer informatie
 4. Leofoto FA-07 Cold shoe adapter 4 in 1

  De Leofoto FA-07 maakt onderdeel uit van de Flash Adapter collectie [FA] van Leofoto. Op de FA-7 adapter kun je 4 camera-accessoires met een cold shoe tegelijkertijd plaatsen. Zelf heeft de FA-7 een Cold Shoe voet met een ring om hem vast te zetten op je camera. Daarnaast heeft de voet een ¼-inch schroefgat aan de onderkant om hem op bijvoorbeeld een tafelstatief zoals de Leofoto MT-01 te kunnen monteren. De FA-07 Adapter weegt slechts 42 gram en is gefreesd uit CNC vliegtuigaluminium.


  Meer informatie
 5. Leofoto FA-06 Cold shoe adapter met pan- en tiltkop

  De Leofoto FA-06 maakt onderdeel uit van de Flash Adapter collectie [FA] van Leofoto. Uniek aan deze Flash Adapter is de combinatie van een Cold shoe voet met een pan- en tiltkop. De kop kun je in elke hoek vastzetten met de bijgeleverde inbussleutel.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel