Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto DH-55 indexing rotator kit

  De hoge Leofoto DH-55 indexing rotator kit bestaat uit de DH-55 indexing rotator, de Arca-Swiss compatibele DM-55 snelkoppeling en een BPL-50 snelkoppelingsplaatje. De Leofoto DH-55 is hoger dan de DH-60 en dat maakt het werken wat overzichtelijker.


  Meer informatie
 2. Leofoto DH-60C indexing rotator kit

  De Leofoto DH-60C indexing rotator kit bestaat uit de DH-60C indexing rotator, de Arca-Swiss compatible DM-60 snelkoppeling en een BPL-50 snelkoppelingsplaatje. De Leofoto DH-60C is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 10 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's.


  Meer informatie
 3. Leofoto DH-64 Indexing rotator

  De Leofoto DH-64 is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 4 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's. De Leofoto DH-64 indexing rotator is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Alle onderdelen zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken metaal voor maximale stabiliteit. De hoogte van de DH-60 is 44mm. Dankzij de 60mm brede basisplaat heb je maximale ondersteuning voor alle mogelijke typen statiefkoppen en macrorails. Het maximale draagvermogen van de DH-64 is maar liefst 10 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele indexing rotator.


  Meer informatie
 4. Leofoto DH-60 indexing rotator

  De Leofoto DH-60 is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 10 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's. De Leofoto DH-60 indexing rotator is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Alle onderdelen zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken metaal voor maximale stabiliteit.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel