Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto DH-55 indexing rotator kit

  De hoge Leofoto DH-55 indexing rotator kit bestaat uit de DH-55 indexing rotator, de Arca-Swiss compatibele DM-55 snelkoppeling en een BPL-50 snelkoppelingsplaatje. De Leofoto DH-55 is hoger dan de DH-60 en dat maakt het werken wat overzichtelijker. De DH-55 is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 10 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's. De basisplaat heeft een diameter van 55mm en is behalve van een 3/8-inch statiefschroef ook voorzien van een Arca-Swiss snelkoppeling.


  Meer informatie
 2. Leofoto DH-60C indexing rotator kit

  De Leofoto DH-60C indexing rotator kit bestaat uit de DH-60C indexing rotator, de Arca-Swiss compatible DM-60 snelkoppeling en een BPL-50 snelkoppelingsplaatje. De Leofoto DH-60C is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 10 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's. De basisplaat heeft een diameter van 60mm voor een degelijke bevestiging op een Leofoto statief en het maximale draagvermogen van de DH-60C is maar liefst 15 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele indexing rotator.


  Meer informatie
 3. Leofoto DH-60 indexing rotator

  De Leofoto DH-60 is voorzien van drie stelschroeven en kan in totaal op 10 punten ingesteld worden voor perfect aansluitende panoramafoto's. De Leofoto DH-60 indexing rotator is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Alle onderdelen zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken metaal voor maximale stabiliteit. De hoogte van de DH-60 is 44mm. Dankzij de 60mm brede basisplaat heb je maximale ondersteuning voor alle mogelijke typen statiefkoppen en macrorails. Het maximale draagvermogen van de DH-60 is maar liefst 15 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele indexing rotator.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel