Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MC-50 Statiefklem

  Met de futuristisch vormgegeven Leofoto MC-50 multipurpose clamp bevestig je een camera aan zo'n beetje alle oppervlakken. Het draagvermogen van de MC-50 kit is 5 kilo en daarmee geschikt voor een DSLR camera met lens. Handig voor een videoconferentie, een interview, of table top fotografie.


  Meer informatie
 2. Leofoto MC-40 Multifunctionele klem

  De MC-40 klem van Leofoto gebruik je om accessoires aan je statief te bevestigen. De klem kun je om een statiefpoot met een diameter van maximaal 42mm klemmen. De 3/8-inch schroefgat en de 2 ¼-inch schroefgaten bieden de mogelijk om met een Magic Arm accessoires te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een iPad/Smartphone houder, externe video monitor of Led-lamp.


  Meer informatie
 3. Leofoto UC-02 Multifunctionele klem

  Met de UC-02 Multifunctionele klem kun je verschillende accessoires vast klemmen. De UC-02 is te gebruiken in combinatie met een Magic Arm met 3/8-inch schroefdraad. De UC-02 klem is CNC gefreesd en gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium. Zo is hij sterk maar blijft hij licht van gewicht.


  Meer informatie
 4. Leofoto DA-1 Kabelklem voor camerakabels

  De DA-1 Kabelklem van Leofoto zorgt dat de kabels die op je camera zijn aangesloten in elke omstandigheid goed blijven aangesloten. Zo blijven de kabels ook beter geordend op hun plek zitten. De klem heeft ruimte voor vijf kabels, waarvan 4 kabels met een standaard dikte en 1 met een iets grotere doorsnede.


  Meer informatie
 5. Leofoto GS-2 Universele klembevestiging

  De robuuste GS-2 Universele klembevestiging is speciaal ontworpen om voorwerpen die geen bevestigingsaansluitingen hebben toch op een statief te kunnen plaatsen. Aan de onderkant zitten twee 3/8-inch schroefgaten om de meegeleverde snelkoppelingsplaat te bevestigen. Door de snelkoppelingsplaat onder de klem te monteren wordt de GS-2 klem Arca-Swiss compatible. Zo kun je de GS-2 op elk Leofoto statief met balhoofd gebruiken.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel