Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MC-30 Statiefklem

  Het Leofoto MC-30 klemstatief is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium en roestvrij staal en is daardoor zeer sterk maar toch licht van gewicht. Dankzij de zeer precieze stelschroef en de hefboomconstructie klem je de MC-30 muurvast om een tafelblad, een fietsstuur, een hek of een boomtak. De maximale dikte die de MC-30 aan kan is namelijk 30mm.


  Meer informatie
 2. Leofoto MC-50 Statiefklem

  Met de futuristisch vormgegeven Leofoto MC-50 multipurpose clamp bevestig je een camera aan zo'n beetje alle oppervlakken. Het draagvermogen van de MC-50 kit is 5 kilo en daarmee geschikt voor een DSLR camera met lens. Handig voor een videoconferentie, een interview, of table top fotografie.


  Meer informatie
 3. Leofoto MC-80 Statiefklem

  De MC-80 klem van Leofoto is gemaakt om je camera stevig aan allerlei oppervlakken te bevestigen. Daarnaast heeft deze klem een uitgebreid aantal mogelijkheden om diverse accessoires te bevestigen, zoals een balhoofd of een smartphonehouder. Zo kun je de camera, wanneer hij bevestigd is op de klem, alle kanten op richten en bijvoorbeeld je smartphone als (extra) scherm gebruiken. De degelijke MC-80 klem kan maar liefst 15 kilo dragen!


  Meer informatie
 4. Leofoto PAN-0 Panning Clamp

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Leofoto PAN-0 Panning Clamp


  Meer informatie
 5. Leofoto DC-24 Arca Swiss klem met waterpas

  De Leofoto DC-24 is een Arca Swiss klem die op verschillende manier kunt gebruiken. Zo kun je hem met de Arca Swiss klem bijvoorbeeld vastklemmen op een lens support rail of L-plate. Dit geeft de mogelijkheid om een accessoire met een ΒΌ-inch schroefdraad eenvoudig op je L-bracket te bevestigen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel