Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto FL-L96 LED-paneel voor foto en video

  De Leofoto FL-L96 LED-paneel is een professionele en draagbare lichtbron voor wie extra licht nodig heeft bij het maken van video’s of foto’s. Hij weegt slechts 149 gram en door zijn slanke en compacte vorm neemt hij weinig ruimte in beslag in je camerarugzak. De FL-L96 is perfect om als fill-light te gebruiken en is een uitstekende aanvulling op je foto- of video-uitrusting.


  Meer informatie
 2. Leofoto FL-L120N LED-paneel voor foto en video

  De Leofoto FL-L120 LED-paneel is een professionele en draagbare lichtbron voor wie extra licht nodig heeft bij het maken van video’s of foto’s. Hij weegt slechts 185 gram en door zijn slanke en compacte vorm neemt hij weinig ruimte in beslag in je camerarugzak. De FL-L120 is perfect om als fill-light te gebruiken en is een uitstekende aanvulling op je foto- of video-uitrusting.


  Meer informatie
 3. Leofoto FL-L190RGB Dimbaar RGB LED-paneel

  Het Leofoto RGB LED Paneel heeft een uitgebreid kleurenpalet waarmee je met gekleurd licht de juiste sfeer in je video of foto kunt creëren. De kleur van het licht kun je zelf instellen, zoals rood, groen, blauw en alle tinten daar tussen in. Daarnaast heb je met een kleurtemperatuurbereik van 2500 tot 8500K veel ruimte om allerlei creatieve effecten toe te passen. Het LED-paneel heeft een CRI van 95 en is dimbaar van 1 tot 100%.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel