Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto B-100 Bowl adapter voor LN-404C en Summit LM-4 Serie

  De Leofoto Mountain en Summit carbonstatieven worden geleverd met de mogelijkheid van een verwisselbare middenzuil en een verwisselbare statiefplaat. De Leofoto B-100 adapter is ontwikkeld om een videokop op de professionele Leofoto LN-404C en de Summit statieven te kunnen plaatsen. Met deze 100mm adapter kun je je carbonstatief transformeren in een videostatief en praktisch iedere standaard videokop met een 100mm halfbolvormige basis monteren. De B-100 is CNC-gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een laag gewicht en een grote sterkte en is voorzien van een coating voor het soepel draaien van het bolgewricht van de videokop.


  Meer informatie
 2. Leofoto TP-75 Statiefplaat voor LN-364C en Summit LM-3 serie

  De Leofoto carbonstatieven in de Mountain en de Summit-serie worden geleverd met de mogelijkheid van een verwisselbare middenzuil en een verwisselbare statiefplaat. De 75mm brede Leofoto TP-75 statiefplaat is ontwikkeld om een professionele statiefkop met een universele 3/8-inch statiefschroef op de Leofoto LN-364C en op de Summit statieven te kunnen plaatsen. Om de statiefkop muurvast op de plaat te kunnen monteren is er een speciale contraschroef aanwezig. De TP-75 is CNC-gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een laag gewicht en een grote sterkte en heeft een haak voor een contragewicht aan de onderzijde.


  Meer informatie
 3. Leofoto TP-60 Statiefplaat voor LN-324C

  De 60mm brede Leofoto TP-60 statiefplaat is ontwikkeld om een professionele statiefkop met een 3/8-inch statiefschroef op het Leofoto Mountain LN-324C carbonstatief te kunnen plaatsen. De Leofoto carbonstatieven in de Mountain-serie worden geleverd met de mogelijkheid van een verwisselbare middenzuil en een verwisselbare statiefplaat. De TP-60 is CNC-gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een laag gewicht en een grote sterkte en is voorzien van een haak voor een contragewicht aan de onderzijde. Om een statiefkop muurvast op deze statiefplaat te kunnen monteren is er een speciale contraschroef aanwezig.


  Meer informatie
 4. Leofoto TP-100 Statiefplaat voor LN-404C en Summit LM-4 serie

  De Leofoto Mountain en Summit carbonstatieven worden geleverd met de mogelijkheid van een verwisselbare middenzuil en een verwisselbare statiefplaat. De Leofoto TP-100 statiefplaat is 100mm in doorsnede en is ontwikkeld om een professionele statiefkop met een 3/8-inch statiefschroef op je carbonstatief te kunnen plaatsen. De TP-100 statiefplaat is CNC-gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een laag gewicht en een hoge sterkte en is voorzien van een haak voor een contragewicht aan de onderzijde. Om een statiefkop muurvast op de plaat te kunnen monteren is er een speciale contraschroef aanwezig.


  Meer informatie
 5. Leofoto DC-404C middenzuil voor LN-404C en Summit LM-4 serie

  De Leofoto DC-404C carbon middenzuil is bedoeld voor wie extra mogelijkheden nodig heeft bij gebruik van zijn Mountain LN-404C of Summit carbonstatief. Met de DC-404C verhoog je de maximale werkhoogte met 42,5 centimeter indien gewenst. De middenzuil is 32mm dik en gemaakt van 10 lagen kruislings geweven, versterkt carbonfiber en CNC gefreesde aluminium onderdelen en weegt slechts 510 gram. Op de bovenplaat is een 3/8-inch statiefschroef aanwezig om een professionele statiefkop te kunnen bevestigen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel