Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 65 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Magic Arm AM-1 XL Extra lang

  Met de Leofoto AM-1 XL Magic Arm kun je een smartphonehouder of andere accessoire eenvoudig aan een statief koppelen. Hij is namelijk uitgerust met een universele ¼-inch schroefdraad om bijvoorbeeld een klem van Leofoto op te bevestigen. Dankzij het buigbare ontwerp kun je de arm eenvoudig positioneren. Dat maakt deze magic arm erg geschikt om elementen te positioneren tijdens het opzetten van een macrocompositie. Aan beide uiteindes van de magic arm zit een ¼-inch schroefdraad.


  Meer informatie
 2. Leofoto VD-02 universele monopod voet

  De magnesium Leofoto VD-02 monopod voet is een miniatuur driepoot die je kunt gebruiken om van je monopod een statief te maken. Je bevestigt de VD-02 door de voet van een Leofoto monopod af te draaien en de monopod daarna op de 3/8-inch statiefschroef van de VD-02 te schroeven. Dankzij de mogelijkheid om de statiefschroef te kantelen kun je deze monopod voet ook gebruiken om een net even stabielere basis te hebben voor je monopod terwijl je toch alle vrijheid hebt om de monopod te bewegen.


  Meer informatie
 3. Leofoto AM-1 Magic Arm

  De Leofoto AM-1 is een handige tool om kleinere accessoires aan je statief te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan (LumeCube) LED-lampjes een externe microfoon of een smartphone houder met je smartphone. De arm is eenvoudig te positioneren dankzij het buigbare design en is voorzien van een universele schroefdraad.


  Meer informatie
 4. Leofoto AM-2 Magic Arm

  De Leofoto AM-2 is een handige tool om kleinere accessoires aan je statief te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan (LumeCube) LED-lampjes een externe microfoon of een smartphone houder met je smartphone.


  Meer informatie
 5. Leofoto AM-1L Magic Arm

  De Leofoto AM-1L is de langere versie van de AM-1, een handige tool om kleinere accessoires aan je statief te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan (LumeCube) LED-lampjes een externe microfoon of een smartphone houder met je smartphone. De arm is eenvoudig te positioneren dankzij het buigbare design en is voorzien van een universele schroefdraad.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 65 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel