Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto TFC Statiefvoetjes

  Diverse Leofoto carbonstatieven hebben verwisselbare rubber statiefvoetjes en de TFC Tripod replacement Foot Claws passen als alternatief.


  Meer informatie
 2. Leofoto 19mm vervangende rubberen statiefvoetjes 3x

  De Leofoto 19mm statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De rubber statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze te kunnen monteren aan de statiefpoot. Ze vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Leofoto levert deze statiefpootjes per setje van drie stuks.


  Meer informatie
 3. Leofoto SRF rubberen statiefvoetjes

  De Leofoto SRF statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De verwisselbare SRF rubber statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze snel en muurvast te kunnen monteren aan de statiefpoot. De SRF statiefvoetjes vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Leofoto levert deze statiefpootjes per setje van drie stuks.


  Meer informatie
 4. Leofoto Leofoto Spike / Rubber Statief Voetjes

  De Leofoto Spike / Rubber Statief Voetjes zijn te gebruiken als alternatief voor de standaard statief voetjes van Leofoto carbon statieven. De spikes zijn gemaakt van roestvrij staal en geven meer grip tijdens het gebruik op zachte, zanderige oppervlakken. Optioneel zijn de rubberen hoesjes die om de spikes heen te schuiven zijn. Deze zorgen op hun beurt weer voor meer grip op gladdere oppervlakken. Deze Leofoto statief voeten set maakt jouw statief dus super veelzijdig inzetbaar, je bent klaar voor ieder oppervlak! De voetjes zijn universeel en het is eenvoudig om ze onder de poten van je statief te schroeven.


  Meer informatie
 5. Leofoto SC-80 statiefvoetjes

  De Leofoto SC-80 statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De verwisselbare SC-80 statiefvoetjes zijn 80mm in doorsnede. Ze zijn gemaakt van silicagel en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroef om ze snel en muurvast te kunnen monteren aan de statiefpoot. De SC-80 statiefvoetjes vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel