Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto TFC Statiefvoetjes

  Diverse Leofoto carbonstatieven hebben verwisselbare rubber statiefvoetjes en de TFC Tripod replacement Foot Claws passen als alternatief. Ze zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze snel en muurvast te kunnen monteren.


  Meer informatie
 2. Leofoto 28mm rubberen statiefvoetjes 3 stuks

  De Leofoto 28mm statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze te kunnen monteren aan de statiefpoot. Ze vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Deze statiefpootjes worden per setje van drie stuks geleverd.


  Meer informatie
 3. Leofoto 25mm rubberen statiefvoetjes 3 stuks

  De Leofoto 25mm statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze te kunnen monteren aan de statiefpoot. Ze vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Deze statiefpootjes worden per setje van drie stuks geleverd.


  Meer informatie
 4. Leofoto 19mm rubberen statiefvoetjes 3 stuks

  De Leofoto 19mm statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze te kunnen monteren aan de statiefpoot. Ze vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Leofoto levert deze statiefpootjes per setje van drie stuks.


  Meer informatie
 5. Leofoto 22mm rubberen statiefvoetjes 3 stuks

  De Leofoto 22mm statiefvoetjes zijn te gebruiken als vervangers van de standaard statiefvoetjes van diverse Leofoto carbonstatieven. De statiefvoetjes zijn gemaakt van rubber en roestvrij staal. De voetjes zijn voorzien van een universele 3/8-inch schroefdraad om ze te kunnen monteren aan de statiefpoot. Ze vergroten het oppervlak waarop de statiefpoot grip heeft en zorgen door hun vormgeving voor een perfecte stabiliteit op een glad oppervlak. Leofoto levert deze statiefpootjes per setje van drie stuks.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel