Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 47 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto BPL-160 mm lensplaat

  De Leofoto BPL-160 is een lensplaat met een lengte van 160mm. Met deze plaat kun je lenzen beter balanceren en zet je ze stevig vast op je statief. De lensplaat heeft aan beide lange zijdes een lengte indicatie in millimeter waardoor je een camera met precisie kunt plaatsen. De plaat is Arca-Swiss compatible en is gemaakt van geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 2. Leofoto BPL-180 mm lensplaat

  De Leofoto BPL-180 is een lensplaat met een lengte van 180mm. Met deze plaat kun je lenzen beter balanceren en zet je ze stevig vast op je statief. De lensplaat heeft aan beide lange zijdes een lengte indicatie in millimeter waardoor je een camera met precisie kunt plaatsen. De plaat is Arca-Swiss compatible en is gemaakt van geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 3. Leofoto NP-60S snelkoppelingsplaat

  De Leofoto NP-60S snelkoppelingsplaat is een degelijk en hoogwaardig Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje dat met 66mm net iets langer is dan de NP-60. Daardoor heb je de ruime om je camera zeer precies te monteren op bijvoorbeeld een panoramakop, omdat je het plaatje eenvoudiger verschuift in de snelkoppeling zonder "klemkracht"te verliezen. Je schroeft het NP-60S snelkoppelingsplaatje heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef.


  Meer informatie
 4. Leofoto NP-70S snelkoppelingsplaat

  De professionele Leofoto NP-70S snelkoppelingsplaat is een degelijk en hoogwaardig Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje dat met 76mm volop ruimte biedt om je camera zeer precies en stabiel te monteren op bijvoorbeeld een panoramakop of een macrorails. Je schroeft het NP-70S snelkoppelingsplaatje heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. De brede plaat zorgt voor een groot aangrijpingsvlak van de "klauwen" van de snelkoppeling. Wel zo'n veilig idee!


  Meer informatie
 5. Leofoto QP-70 snelkoppelingsplaat

  Dankzij de professionele Leofoto QP-70 Arca-Swiss snelkoppelingsplaat zet je razendsnel een camera muurvast op een balhoofd of een statiefkop. De degelijke Leofoto QP-70 Arca-Swiss snelkoppelingsplaat is 70mm lang en 38mm breed. De dikte is 10mm en het plaatje weegt slechts 46 gram. Je schroeft het heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 47 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel