Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 42 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto BPL-180 mm lensplaat

  De Leofoto BPL-180 is een lensplaat met een lengte van 180mm. Met deze plaat kun je lenzen beter balanceren en zet je ze stevig vast op je statief. De lensplaat heeft aan beide lange zijdes een lengte indicatie in millimeter waardoor je een camera met precisie kunt plaatsen. De plaat is Arca-Swiss compatible en is gemaakt van geanodiseerd aluminium.


  Meer informatie
 2. Leofoto PL-150 lensplaat 150 mm

  De Leofoto PL-150 is een lensplaat met een lengte van 150mm. Met deze plaat kun je lenzen beter balanceren en zet je ze stevig vast op je statief. De lensplaat heeft aan beide lange zijdes een lengte indicatie in millimeter waardoor je een camera met precisie kunt plaatsen. De plaat is Arca-Swiss compatible en is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Door het slimme geperforeerde ontwerp weegt deze lensplaat slechts 81 gram.


  Meer informatie
 3. Leofoto PL-200 lensplaat 200 mm

  De Leofoto PL-200 is een lensplaat met een lengte van 200mm. Met deze plaat kun je lenzen beter balanceren en zet je ze stevig vast op je statief. De lensplaat heeft aan beide lange zijdes een lengte indicatie in millimeter waardoor je een camera met precisie kunt plaatsen. De plaat is Arca-Swiss compatible en is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Door het slimme geperforeerde ontwerp weegt deze lensplaat slechts 98 gram.


  Meer informatie
 4. Leofoto QR-60 snelkoppelingsplaat

  Dankzij het professionele QR-60 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera muurvast op een statiefkop met Arca-Swiss snelkoppeling. Je schroeft het heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Bovendien is er een draagoog aangebracht om een polsriem of strap te kunnen bevestigen.


  Meer informatie
 5. Leofoto QR-52 snelkoppelingsplaat

  Dankzij het professionele QR-52 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera muurvast op een statiefkop met Arca-Swiss snelkoppeling. Je schroeft het heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Bovendien is er een draagoog aangebracht om een polsriem of strap te kunnen bevestigen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 42 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel