Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 14 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto VH-10 Monopod statiefkop

  De Leofoto VH-10 monopod statiefkop vormt een klasse op zich. Deze ultralichte statiefkop is speciaal ontwikkeld voor gebruik op monopods. Deze 90mm hoge statiefkop is gemaakt van vliegtuigaluminium voor een maximale sterkte in combinatie met een laag gewicht en is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Door de dubbele tilt-mogelijkheid is de bewegingsvrijheid vergelijkbaar met die van een balhoofd, maar het gewicht is veel lager dankzij het ontbreken van een zware kogel.


  Meer informatie
 2. Leofoto LEP-02 Panoramakop

  De Leofoto LEP-02 Panoramakop biedt een enorme vrijheid om je camera exact zo op een statief te positioneren als jij dat wilt. Deze panorama statiefkop is geschikt voor gebruik op alle Leofoto statieven en ook voor gebruik op andere merken statieven met een 3/8-inch statiefschroef. De robuuste Panoramic Gimball Head is ontworpen voor precisiewerk en maakt onmogelijke opnamehoeken toch mogelijk.


  Meer informatie
 3. Leofoto PG-1 Gimbal Head Schommelkop

  De Leofoto PG-1 statiefkop is een oerdegelijke, maar lichtgewicht schommelkop. Met een schommelkop kun je een zwaar tele-objectief eenvoudig in balans houden, maar toch snel een bewegend object volgen. Zeker wanneer je zo'n gimbal head op een degelijk statief bevestigt. De Leofoto PG-1 is gemaakt van oersterk, gefreesd vliegtuigaluminium en weegt slechts 1 kilo dankzij de slimme geperforeerde draagarmen. Toch kan deze robuuste schommelkop cameracombinaties tot maar liefst 25 kilo dragen.


  Meer informatie
 4. Leofoto BV-1R Compacte vloeistof videokop met dubbele panorama-plaat

  De compacte Leofoto BV-1R Fluid videokop is een gebruiksvriendelijke statiefkop voor veeleisende vogelspotters en natuurfilmers. Deze vloeistofgedempte videokop heeft twee panorama-platen om 360° te kunnen draaien. De BV-1R kun je combineren met elk statief met 3/8-inch statiefschroef.


  Meer informatie
 5. Leofoto BV-5 Vloeistof videokop

  De gebruiksvriendelijke Leofoto BV-5 Fluid videokop is voor de veeleisende videofilmers die een professionele videokop met een laag gewicht nodig hebben. Ook voor vogelspotters is dit een ideale lichtgewicht statiefkop om te gebruiken. De BV-5 kun je combineren met elk statief met 3/8-inch statiefschroef. Met de bedieningsarm maak je vloeiende opnames of kun je eenvoudig een bewegend onderwerp volgen. De BV-5 videokop is vervaardigd uit vliegtuigaluminium en is zwart geanodiseerd om een hoge duurzaamheid te garanderen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 14 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel