Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto LH-47 balhoofd met QP-70N snelkoppelingsplaat

  De Leofoto LH-47 balhoofd is het op één na grootste balhoofd in Leofoto's LH-serie. Ideaal voor wie op zoek is naar een oerdegelijk, professioneel balhoofd met een flinke draagcapaciteit. De statiefkop is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor het gewicht zo licht mogelijk is gebleven, maar de kop toch extreem degelijk is. De LH-47 heeft namelijk een indrukwekkende draagcapaciteit van 22 kilo! De Leofoto LH-47 statiefkop met Arca-Swiss compatible plaatje is voorzien van een 1/4-inch statiefschroef, waardoor dit balhoofd te gebruiken is op vrijwel ieder statief.


  Meer informatie
 2. Leofoto LH-25 Statiefkop met PU-25 snelkoppelingsplaat

  Het ultracompacte Leofoto LH-25 balhoofd is de lichtste en kleinste statiefkop in Leofoto's LH-balhoofd serie. Perfect voor wie op zoek is naar een zo licht en compact mogelijk balhoofd, bijvoorbeeld om mee op reis te nemen. Ondanks de compactheid en het lichte gewicht van 178 gram, is de LH-25 oerdegelijk met een draagcapaciteit van 6 kilogram. Deze combinatie van het lichte gewicht en degelijkheid is te danken aan het geanodiseerde aluminium waar de kop van is gemaakt.


  Meer informatie
 3. Leofoto LH-30 statiefkop met BPL-50 snelkoppelingsplaat

  De Leofoto LH-30 statiefkop balhoofd is de op één na kleinste in Leofoto's LH-balhoofd serie. Met 80mm hoogte is deze kop perfect voor wie op zoek is naar een zo licht en compact mogelijk balhoofd, maar toch een flinke draagcapaciteit nodig heeft. Ondanks de compactheid en het lichte gewicht van 308 gram, heeft de LH-30 een draagcapaciteit van 15 kilogram. Deze combinatie van het lichte gewicht en degelijkheid is te danken aan het geanodiseerde aluminium waar de kop van is gemaakt.


  Meer informatie
 4. Leofoto LH-40 balhoofd met QP-70 snelkoppelingsplaat

  De Leofoto LH-40 balhoofd is een degelijk balhoofd uit de Leofoto's LH-serie. Ideaal voor wie op zoek is naar een oerdegelijk, professioneel balhoofd met een flinke draagcapaciteit. De statiefkop is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor het gewicht zo licht mogelijk is gebleven, maar de kop toch extreem degelijk is. De LH-40 heeft namelijk een indrukwekkende draagcapaciteit van 20 kilo!


  Meer informatie
 5. Leofoto LH-55 balhoofd met QP70 snelkoppelingsplaat

  De Leofoto LH-55 statiefkop balhoofd is het grootste balhoofd in Leofoto's LH-serie. Ideaal voor wie op zoek is naar een oerdegelijk, professioneel balhoofd met een flinke draagcapaciteit. De statiefkop is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor het gewicht zo licht mogelijk is gebleven, maar de kop toch extreem degelijk is. De LH-55 heeft namelijk een indrukwekkende draagcapaciteit van 25 kilo!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel