Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto VH-10 Monopod statiefkop

  De Leofoto VH-10 monopod statiefkop vormt een klasse op zich. Deze ultralichte statiefkop is speciaal ontwikkeld voor gebruik op monopods. Deze 90mm hoge statiefkop is gemaakt van vliegtuigaluminium voor een maximale sterkte in combinatie met een laag gewicht en is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Door de dubbele tilt-mogelijkheid is de bewegingsvrijheid vergelijkbaar met die van een balhoofd, maar het gewicht is veel lager dankzij het ontbreken van een zware kogel.


  Meer informatie
 2. Leofoto LEP-02 Panoramakop

  De Leofoto LEP-02 Panoramakop biedt een enorme vrijheid om je camera exact zo op een statief te positioneren als jij dat wilt. Deze panorama statiefkop is geschikt voor gebruik op alle Leofoto statieven en ook voor gebruik op andere merken statieven met een 3/8-inch statiefschroef. De robuuste Panoramic Gimball Head is ontworpen voor precisiewerk en maakt onmogelijke opnamehoeken toch mogelijk.


  Meer informatie
 3. Leofoto HX-25 Middenzuil tilt adapter voor Urban LX-254CT

  De HX-25 tilt adapter is een statiefkop om de middenzuil van het Leofoto Urban LX-254CT statief te kantelen zodat hij horizontaal boven het statief is gepositioneerd. Het kantelen van de middenzuil is erg interessant om voor topview, flatlay en/of macrofotografie te gebruiken. Aan de haak aan het tegenovergestelde uiteinde van de camera kun je eventueel contragewicht hangen. Het maximale gewicht dat de HX-25 kan dragen is 8 kilo.


  Meer informatie
 4. Leofoto HX-28 Middenzuil tilt adapter voor Urban LX-284CT

  De HX-28 tilt adapter is een statiefkop om de middenzuil van het Leofoto Urban LX-284CT statief te kantelen zodat hij horizontaal boven het statief is gepositioneerd. Het kantelen van de middenzuil is erg interessant om voor topview, flatlay en/of macrofotografie te gebruiken. Aan de haak aan het tegenovergestelde uiteinde van de camera kun je eventueel contragewicht hangen. Het maximale gewicht dat de HX-28 kan dragen is 10 kilo.


  Meer informatie
 5. Leofoto HX-32 Middenzuil tilt adapter voor Urban LX-324CT

  De HX-32 tilt adapter is een statiefkop om de middenzuil van het Leofoto Urban LX-324CT statief te kantelen zodat hij horizontaal boven het statief is gepositioneerd. Het kantelen van de middenzuil is erg interessant om voor topview, flatlay en/of macrofotografie te gebruiken. Aan de haak aan het tegenovergestelde uiteinde van de camera kun je eventueel contragewicht hangen. Het maximale gewicht dat de HX-32 kan dragen is 12 kilo.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel