Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto BV-10 videokop

  De hoogwaardige, professionele Leofoto BV-10 statiefkop is CNC gefreesd uit vliegtuigaluminium voor een maximale sterkte in combinatie met een laag gewicht en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft deze statiefkop speciaal ontwikkeld voor veeleisende videofilmers die een professionele videokop met een laag gewicht nodig hebben en geen compromis in kwaliteit willen.


  Meer informatie
 2. Leofoto VT-10 Vloeistofkop

  De professionele Leofoto VT-10 statiefkop is speciaal ontwikkeld voor moderne videofilmers die een hoogwaardige, vloeistofgedempte videokop wensen met een relatief laag gewicht. Deze statiefkop is gemaakt van aluminium en omdat de basisplaat is voorzien van een apart handvat kun je hem ook "uit de losse pols" gebruiken voor actiebeelden. Ideaal voor vloggers en gebruikers van action cams.


  Meer informatie
 3. Leofoto VT-20 vloeistofkop

  De Leofoto VT-20 statiefkop is een professionele vloeistofgedempte videokop die is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid. Deze degelijke videokop heeft twee ingebouwde waterpassen en dankzij het snelkoppelingsplaatje met dubbele videopin en rubberen anti-slip bekleding zet je razendsnel je foto- of videocamera perfect symmetrisch op deze statiefkop.


  Meer informatie
 4. Leofoto BV-5 Vloeistof videokop

  De gebruiksvriendelijke Leofoto BV-5 Fluid videokop is voor de veeleisende videofilmers die een professionele videokop met een laag gewicht nodig hebben. Ook voor vogelspotters is dit een ideale lichtgewicht statiefkop om te gebruiken. De BV-5 kun je combineren met elk statief met 3/8-inch statiefschroef. Met de bedieningsarm maak je vloeiende opnames of kun je eenvoudig een bewegend onderwerp volgen. De BV-5 videokop is vervaardigd uit vliegtuigaluminium en is zwart geanodiseerd om een hoge duurzaamheid te garanderen.


  Meer informatie
 5. Leofoto BV-1R Compacte vloeistof videokop met dubbele panorama-plaat

  De compacte Leofoto BV-1R Fluid videokop is een gebruiksvriendelijke statiefkop voor veeleisende vogelspotters en natuurfilmers. Deze vloeistofgedempte videokop heeft twee panorama-platen om 360° te kunnen draaien. De BV-1R kun je combineren met elk statief met 3/8-inch statiefschroef.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel