Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Armour LN-254CT carbonstatief met NB-34 balhoofd

  Het lichtgewicht Leofoto Armour LN-254CT carbonstatief heeft een uitneembare middenzuil en is bedoeld voor fotografen die veel onderweg zijn en een goed compromis zoeken tussen gewicht en stabiliteit. De Armour statieven lijken op de Hiker-serie maar verschillen in de details. Dit hoogwaardige en degelijke carbonstatief wordt geleverd inclusief een Leofoto NB-34 balhoofd, een multitool, een set spikes en een sterke draagtas.


  Meer informatie
 2. Leofoto LN-284CT Armour Carbon statief met NB-40 balhoofd

  Het allround Leofoto LN-284CT Armour carbonstatief inclusief NB-40 balhoofd is onderdeel van de Leofoto Armour series statieven. Dit is een klassiek carbonstatief met een volledig verstelbaar balhoofd en een maximaal draaggewicht van 15 kilo. Een van de statiefpoten is afneembaar en te gebruiken als losse monopod. De Leofoto LN-284CT met NB-40 heeft een uitneembare middenzuil en is relatief licht van gewicht.


  Meer informatie
 3. Leofoto Armour LN-324CT carbon statief met NB-46 balhoofd

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Leofoto Armour statieven lijken op de Hiker-serie maar verschillen in de details. Het LN-324CT carbonstatief heeft een uitneembare middenzuil en is ontwikkeld voor zwaar werk, maar er is wel rekening gehouden met gewicht. De Armour modellen zijn dan ook bedoeld voor fotografen die veel onderweg zijn en een goed compromis zoeken tussen gewicht en stabiliteit. Dit hoogwaardige en degelijke carbonstatief wordt geleverd inclusief het Leofoto NB-46 balhoofd, een multitool, een set spikes en een sterke draagtas.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel