Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto SOAR SO-282C Inverted statief met omgekeerde pootsegmenten

  Het SO-282C carbon statief maakt onderdeel uit van de Leofoto Inverted-statiefserie. De installatie van deze statieven is razendsnel door de unieke poten en ze bieden veel gebruiksgemak. Door de omgekeerde pootsegmenten blijft hij stabiel onder de meest veeleisende omstandigheden. De SO-282C bereikt een maximale werkhoogte van 166 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 12,5 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,49 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 25 kilogram.


  Meer informatie
 2. Leofoto SOAR SO-362C Inverted statief met omgekeerde pootsegmenten

  Het SO-362C carbon statief maakt onderdeel uit van de Leofoto Inverted-statiefserie. De installatie van deze statieven is razendsnel door de unieke poten en ze bieden veel gebruiksgemak. Door de omgekeerde pootsegmenten blijft hij stabiel onder de meest veeleisende omstandigheden. De SO-362C bereikt een maximale werkhoogte van 180 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 14 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 2,77 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 40 kilogram.


  Meer informatie
 3. Leofoto SOAR SO-322C Inverted statief met omgekeerde pootsegmenten

  Het SO-322C carbon statief maakt onderdeel uit van de Leofoto Inverted-statiefserie. De installatie van deze statieven is razendsnel door de unieke poten en ze bieden veel gebruiksgemak. Door de omgekeerde pootsegmenten blijft hij stabiel onder de meest veeleisende omstandigheden. De SO-322C bereikt een maximale werkhoogte van 169 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 13 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,88 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 30 kilogram.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel