Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto MT-01 Mini table tripod

  Het Leofoto MT-01 ministatief is een ultracompact maar beresterk tafelstatiefje dat altijd en overal mee te nemen is. Dit supersterke ministatiefje biedt maximaal gebruiksgemak en kan toch een enorm gewicht aan. Dit hoogwaardige aluminium statief weegt namelijk slechts 168 gram en kan maar liefst 6 kilo dragen. Jazeker! Lekker allround, superdegelijk en toch compact om mee te nemen!


  Meer informatie
 2. Leofoto MT-01 Mini Statief met LH-25 balhoofd

  De Leofoto MT-01 + LH-25 kit bestaat uit het Leofoto MT-01 ministatief en de LH-25 statiefkop. Het statief is gemaakt van hoogwaardig vliegtuigaluminium. Dit ultracompacte en extreem sterke ministatief biedt maximaal gebruiksgemak maar kan toch een enorm gewicht aan. Dit hoogwaardige aluminium statiefje weegt namelijk slechts 340 gram en kan volledig opengevouwen maar liefst 6 kilo dragen. Lekker allround, superdegelijk en toch compact om mee te nemen!


  Meer informatie
 3. Leofoto MT-01 Mini statief met LH-25 balhoofd Camo

  De in camouflageprint uitgevoerde Leofoto MT-01 + LH-25 kit Camo is samengesteld uit het Leofoto MT-01 ministatief en het Leofoto LH-25 balhoofd. Allebei de onderdelen van deze statiefcombinatie zijn uitgevoerd in camouflageprint, waardoor dit statief bij gebruik in het veld volledig opgaat in zijn omgeving. Dit ultracompacte maar tegelijkertijd oersterke ministatiefje biedt maximaal gebruiksgemak en kan een enorm gewicht dragen. Deze hoogwaardige aluminium statiefcombinatie weegt slechts 340 gram inclusief balhoofd en kan maar liefst 6 kilo dragen. Superdegelijk, lekker allround en toch compact om mee te nemen!


  Meer informatie
 4. Leofoto MT-01 Mini statief met LH-25 balhoofd Hout

  De houtkleurige Leofoto MT-01 + LH-25 kit Wood bestaat uit het Leofoto MT-01 ministatief en de LH-25 statiefkop. Beide onderdelen van dit statief zijn uitgevoerd in een lichte houtkleur voor een grote mate van onopvallendheid bij gebruik in het veld. Dit ultracompacte maar tegelijkertijd beresterke ministatiefje biedt maximaal gebruiksgemak en kan toch een enorm gewicht aan. Deze hoogwaardige aluminium statiefcombinatie weegt namelijk slechts 340 gram inclusief balhoofd en kan maar liefst 6 kilo dragen. Lekker allround, superdegelijk en toch compact om mee te nemen!


  Meer informatie
 5. Leofoto MT-02 Mini Tafelstatief

  Het Leofoto MT-02 ministatief is een compact tafelstatiefje dat is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid. Dit zeer compacte maar toch degelijke ministatief biedt maximaal gebruiksgemak en is lekker klein in te vouwen. Het hoogwaardige aluminium statief weegt slechts 144 gram maar kan volledig opengevouwen tot 5 kilo gewicht dragen en heeft verstelbare poten die onder drie hoeken vergrendeld kunnen worden. Een lekker allround en compact reisstatiefje.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 11 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel