Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Mr.Q-serie LQ-284C carbon statief met LH-30 balhoofd

  Het Leofoto LQ-284C carbon statief maakt onderdeel uit van de veelzijdige Leofoto Mr.Q statiefserie. De LQ-284C heeft vier pootsecties en bij het gebruik van de uitneembare middenzuil bereikt hij een maximale werkhoogte van 158 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,22 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 10 kilogram. Het LQ-284C statief wordt geleverd met een LH-30 balhoofd, een multifunctionele middenzuil en meerdere handige accessoires.


  Meer informatie
 2. Leofoto Mr.Q-serie LQ-284C carbon statief met LH-36 balhoofd

  Het Leofoto LQ-284C carbon statief maakt onderdeel uit van de veelzijdige Leofoto Mr.Q statiefserie. De LQ-284C heeft vier pootsecties en bij het gebruik van de uitneembare middenzuil bereikt hij een maximale werkhoogte van 158 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,22 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 10 kilogram. Het LQ-284C statief wordt geleverd met een LH-36 balhoofd, een multifunctionele middenzuil en meerdere handige accessoires.


  Meer informatie
 3. Leofoto Mr.Q-serie LQ-324C carbon statief met LH-40 balhoofd

  Het Leofoto LQ-324C carbon statief maakt onderdeel uit van de veelzijdige Leofoto Mr.Q statiefserie. De LQ-324C heeft vier pootsecties en bij het gebruik van de uitneembare middenzuil bereikt hij een maximale werkhoogte van 168,5 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16,5 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,46 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 15 kilogram. Het LQ-324C statief wordt geleverd met een LH-40 balhoofd, een multifunctionele middenzuil en meerdere handige accessoires.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel