Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto LP-284C Poseidon carbon statief

  Het Leofoto LP-284C carbon statief maakt onderdeel uit van de Poseidon-statiefserie. De statieven uit deze serie bezitten unieke eigenschappen wat ze ideaal maakt voor het veelvuldig gebruik aan de kust of rivierbeddingen. De LP-284C heeft vier pootsecties en bereikt een maximale werkhoogte van 120 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 8 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Het LP-284C statief kun je uitbreiden met elke statiefkop met een 3/8-inch schroefgat aansluiting.


  Meer informatie
 2. Leofoto LP-324C Poseidon carbon statief

  Het Leofoto LP-324C carbon statief maakt onderdeel uit van de Poseidon-statiefserie. De statieven uit deze serie bezitten unieke eigenschappen wat ze ideaal maakt voor het veelvuldig gebruik aan de kust of rivierbeddingen. De LP-324C heeft vier pootsecties en bereikt een maximale werkhoogte van 139,5 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 7 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Het LP-324C statief kun je uitbreiden met elke statiefkop met een 3/8-inch schroefgat aansluiting.


  Meer informatie
 3. Leofoto LP-324C Poseidon carbon statief met LH-40 balhoofd

  Het Leofoto LP-324C carbon statief maakt onderdeel uit van de Poseidon-statiefserie. De statieven uit deze serie bezitten unieke eigenschappen wat ze ideaal maakt voor het veelvuldig gebruik aan de kust of rivierbeddingen. De LP-324C heeft vier pootsecties en bereikt een maximale werkhoogte van 139,5 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Het LP-324C statief wordt geleverd met een LH-40 balhoofd en meerdere handige accessoires.


  Meer informatie
 4. Leofoto LP-284C Poseidon carbon statief met LH-30 balhoofd

  Het Leofoto LP-284C carbon statief maakt onderdeel uit van de Poseidon-statiefserie. De statieven uit deze serie bezitten unieke eigenschappen wat ze ideaal maakt voor het veelvuldig gebruik aan de kust of rivierbeddingen. De LP-284C heeft vier pootsecties en bereikt een maximale werkhoogte van 129 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Het LP-284C statief wordt geleverd met een LH-30 balhoofd en meerdere handige accessoires.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel