Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Draagcapaciteit statief [kg]
 • Kleur
 • Pootsegmenten
 • Materiaal
 • Arca-Swiss compatible [yn]

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Ranger LS-223C carbonstatief met LH-25 balhoofd

  Het Leofoto LS-223C tafelstatief is één van de kleinste statieven in de Ranger Serie. Dit uiterst compacte statiefje heeft een ingeklapte lengte van 27 centimeter en het weegt slechts 0,72 kilogram. De LS-223 past dus prima in vrijwel iedere tas! Uitgeklapt is de maximale werkhoogte van dit carbon tafelstatief 38 centimeter en de minimale werkhoogte bedraagt slechts 10,5 centimeter! Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze Ranger een draagcapaciteit van 6 kilogram.


  Meer informatie
 2. Leofoto Ranger LS-325C carbon statief met LH-40 balhoofd

  De Leofoto Ranger LS-325C heeft een maximale werkhoogte van 153 centimeter en met de bijgeleverde middelzuil verhoog je de werkhoogte naar 185,9 cm. Omdat de poten wat dikker zijn dan die van de instap Rangers, biedt de LS-325C nog meer stabiliteit. De ingeklapte lengte is 55 centimeter en de LS-325C weegt inclusief het LH-40 balhoofd 1,95 kilogram. De minimale werkhoogte van dit statief bedraagt 15 centimeter. Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze Ranger een draagcapaciteit van 12 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief afneembare middenzuil, LH-40 balhoofd, een draagtas, multitool en spikes. Perfect wanneer je op zoek bent naar een complete statiefkit waarmee je zowel op een flinke hoogte als dicht bij de grond kunt werken!


  Meer informatie
 3. Leofoto Ranger LS-283CM Carbon statief met LH-30 balhoofd

  De Leofoto LS-283CM is nog compacter dan de meeste statieven van de Ranger-serie. Met de aanduiding ‘medium’ (CM) in de naam, zijn de poten een stukje korter dan normaal. Ingeklapt is dit statief 39 cm en weegt inclusief balhoofd slechts 1.18 kilogram. Dit maakt hem ideaal als reisstatief. Volledig uitgeklapt is de maximale werkhoogte van dit carbonstatief 68 centimeter. De minimale werkhoogte bedraagt slechts 14 centimeter! Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze Ranger een draagcapaciteit van 15 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief LH-30 balhoofd, een draagtas, multitool en spikes. Perfect wanneer je op zoek bent naar een complete statiefkit voor op vakantie!


  Meer informatie
 4. Leofoto Ranger LS-224C Carbonstatief met LH-25 balhoofd

  De Leofoto LS-224C behoort met een ingeklapte lengte van 47 centimeter en een gewicht van 0,91 kilogram inclusief balhoofd tot de compactere statieven uit de Ranger Serie. Volledig uitgeklapt is de maximale werkhoogte van dit carbonstatief 148,5 centimeter. De minimale werkhoogte bedraagt echter 13 centimeter! Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze Ranger een draagcapaciteit van 6 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief afneembare middenzuil, LH-25 balhoofd, een draagtas en een multitool. Perfect wanneer je op zoek bent naar een complete statiefkit waarmee je direct aan de slag kunt!


  Meer informatie
 5. Leofoto LS-254C Ranger carbon statief met LH-30 balhoofd

  De Leofoto LS-254C behoort met een ingeklapte lengte van 52 centimeter en een gewicht van 1,24 kilogram inclusief balhoofd tot de compactere statieven uit de Ranger Serie. Volledig uitgeklapt is de maximale werkhoogte van dit carbonstatief 162,2 centimeter. De minimale werkhoogte bedraagt echter 14 centimeter! Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze Ranger een draagcapaciteit van 8 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief afneembare middenzuil, LH-30 balhoofd, een draagtas, multitool en spikes. Perfect wanneer je op zoek bent naar een complete statiefkit waarmee je direct aan de slag kunt!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel