Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Leofoto Urban LX-254CT carbonstatief met XB-32 balhoofd

  Het Leofoto LX-254CT statief behoort tot de gebruiksvriendelijke Urban Serie. Met een maximale hoogte van 161 centimeter en een minimale hoogte van slechts 20 centimeter kun je met de LX-254CT alle kanten op. Dit statief heeft een draagcapaciteit van 8 kilogram, maar weegt zelf slechts 1,38 kilogram inclusief balhoofd. De ingeklapte lengte van de LX-254CT is 44,5 centimeter, waardoor je het statief makkelijk mee kunt nemen. Waar je ook naartoe gaat! Meegeleverd bij dit statief worden het XB-32 balhoofd, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas, multitool en een setje spikes.


  Meer informatie
 2. Leofoto Urban LX-284CT carbonstatief met XB-38 balhoofd

  Het Leofoto LX-284CT statief behoort tot de gebruiksvriendelijke Urban Serie. Met een maximale hoogte van 166 centimeter en een minimale hoogte van slechts 21 centimeter kun je met de LX-284CT alle kanten op. Dit statief heeft een draagcapaciteit van 10 kilogram, maar weegt zelf slechts 1,64 kilogram inclusief balhoofd. De ingeklapte lengte van de LX-284CT is 46 centimeter, waardoor je het statief makkelijk mee kunt nemen. Waar je ook naartoe gaat! Meegeleverd bij dit statief worden het XB-38 balhoofd, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas, multitool en een setje spikes.


  Meer informatie
 3. Leofoto Urban LX-324CT carbonstatief met XB-38 balhoofd

  Het Leofoto LX-324CT statief behoort tot de gebruiksvriendelijke Urban Serie. Met een maximale hoogte van 171 centimeter en een minimale hoogte van slechts 21 centimeter kun je met de LX-324CT alle kanten op. Dit statief heeft een draagcapaciteit van 15 kilogram, maar weegt zelf slechts 2 kilogram inclusief balhoofd. De ingeklapte lengte van de LX-324CT is 48 centimeter, waardoor je het statief makkelijk mee kunt nemen. Waar je ook naartoe gaat! Meegeleverd bij dit statief worden het XB-38 balhoofd, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas, multitool en een setje spikes.


  Meer informatie
 4. Leofoto Urban RF-284CT carbonstatief met XB-32 balhoofd

  Het Leofoto RF-284CT statief behoort tot de gebruiksvriendelijke Urban Serie. Met een maximale hoogte van 166 centimeter en een minimale hoogte van slechts 21 centimeter kun je met de RF-284CT alle kanten op. Dit statief heeft een draagcapaciteit van 10 kilogram, maar weegt zelf slechts 1,64 kilogram inclusief balhoofd. De ingeklapte lengte van de RF-284CT is 46 centimeter, waardoor je het statief makkelijk mee kunt nemen. Waar je ook naartoe gaat! Meegeleverd bij dit statief worden het XB-32 balhoofd, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas, multitool en een setje spikes.


  Meer informatie
 5. Leofoto Urban LX-225CT carbonstatief met XB-32Q balhoofd

  Wie regelmatig bepakt en bezakt met zijn camera-uitrusting op pad gaat, weet hoe elke gram gewichtsbesparing welkom is. Het Urban LX-225CT carbonstatief met XB-32Q balhoofd van Leofoto is licht, compact en gebruiksvriendelijk. De statieven uit deze serie zijn gemaakt van 10-laags carbon, wat zorgt voor een uitstekende balans tussen weinig gewicht en stevigheid.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel