Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Lowepro: Marktleider in cameratassen en camerarugzakken

In 1967 voorzag Lowepro oprichter Greg Lowe zijn rugzak als eerste van een beschermend camera-interieur. Tegenwoordig is Lowepro als merk marktleider in cameratassen en bekend onder fotografen over de hele wereld. Van tassen en cases voor je camera, tot drone rugzakken en action cam buidels. Pouches, toploaders, schoudertassen, rugzakken en zelfs trolleys: bij Lowepro vind je precies wat je zoekt. En het belangrijkste: bij Lowepro staat de veiligheid van jouw apparatuur voorop, direct gevolgd door duurzaamheid, veelzijdigheid en optimaal draagcomfort!

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

Joby: Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Nissin: Uitstekend alternatief voor originele merkflitsers

Nissin is een Japanse marktleider in elektronische flitsers. De Nissin flitsers bekend als uitstekend alternatief voor de originele merkflitsers vanwege de uitstekende prestaties en gebruiksgemak door het gebruik van hoogstaande technologie. Nissin cameraflitsers bieden vele mogelijkheden zoals high-speed flitssynchronisatie en slimme draadloze opties dankzij het Nissin Air System. Daarom staat Nissin sinds 1959 bekend bij professionele fotografen om zijn flitsers van uitzonderlijk hoge kwaliteit en hebben de Nissin producten inmiddels meerdere Tipa Awards op hun naam staan. De flitsers van Nissin zijn geschikt voor bijna alle TTL flitssystemen van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en Micro Four Thirds camera’s.

Hähnel: Topkwaliteit die niet onderdoet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Peli: If you break it, we replace it!

Sinds de oprichting in 1976 heeft Pelican Products Inc. de reputatie weten te bemachtigen van de leverancier met de meest robuuste cases ter wereld. Deze belofte staat vandaag de dag nog steeds. Het bedrijf Peli is opgericht met als doel de Europese markt te voorzien van hun producten en de bijbehorende klantenservice vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Tegenwoordig zijn er de Peli servicemedewerkers werkzaam in elk EU-land en in verschillende landen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'!

B+W: Filters uit de optische hoofdklasse

Sinds 1947 is B+W als onderdeel van Schneider Kreuznach toonaangevend op het gebied van lensfilters. Schneider zelf is opgericht door Joseph Schneider in 1913 in Bad Kreuznach, Duitsland en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen van hoge kwaliteitsfilters voor allerlei soorten fotografie. Tegenwoordig behoren de B+W filters, die nog steeds volledig in Duitsland geproduceerd worden, absoluut tot de optische hoofdklasse. Bij de ontwikkelingen van de filters staat een strenge kwaliteitscontrole van elk los element in het filters hoog in het vaandel.

Billingham: Niet zomaar een cameratas

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. In de Billingham fabriek werken allerlei getalenteerde en gepassioneerde vaklui dagelijks aan de mooie tassen, die bij fotografen en liefhebbers vanaf het begin al een bijzondere status hebben verdiend. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker. Deze cameratassen, die volledig in Engeland ontworpen en ontwikkeld worden, vertegenwoordigen het typische Engelse oog voor detail.

Carry Speed: Innovatief en comfortabel

Carry Speed biedt een mooie line-up innovatieve camera-draagriemen. Hiertoe behoren o.a. Carry Speed FS Pro en de Carry Speed FS Slim. Met ieder van deze sling straps of schouderriemen draag je een spiegelreflex camera of compacte systeem camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup. Het snelle draagsysteem is de afgelopen jaren gemeengoed geworden, maar is met de komst van Carry Speed op meerdere punten verder ontwikkeld en verbeterd. Zo zijn de riemen comfortabel, ademend, antislip en voorzien van een neopreen schouderdraagstuk.

Velbon: Voor iedereen het juiste statief

Velbon is sinds 1955 actief op de statievenmarkt en was één van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief ontwikkelden. Hun slogan luidt dan ook niet voor niets ‘The Tripod Innovator’! De naam Velbon is een combinatie van het Engelse woord ‘very’ (erg) en het Franse woord ‘bon’ (goed). In het assortiment dat bestaat uit veel verschillende, degelijke statieven en accessoires, is voor elke amateur- of professionele fotograaf of filmer een passend statief te vinden. De Velbon statieven zijn te herkennen aan hun unieke uiterlijk, de voordelige prijs en stevige constructie.

Steiner: Een expert op het gebied van verrekijkers

Innovatie, traditie en ervaring zijn de parameters die het Duitse Steiner sinds 1947 een expert maken op het gebied van verrekijkers. Steiner is als enige bedrijf ter wereld gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich dan ook volledig toe op alleen deze activiteiten. De Steiner verrekijkers zijn verkrijgbaar in ruim 80 landen. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner inmiddels marktleider is in verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers.

PolarPro: Altijd op zoek naar perfectie

Het bedrijf PolarPro is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië met de ontwikkelingen van een klein polarisatiefilter. In 2012 introduceerde PolarPro de snap-on filterserie, die het voor het eerst mogelijk maakte om snel verwisselbare filters te gebruiken op action cams. Inmiddels is PolarPro uitgegroeid tot toonaangevende leverancier op het gebied van accessoires voor action cams, drones en smartphones. Het PolarPro team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde fotografen en filmers, die graag op ontdekkingsreis gaan en constant op zoek zijn naar absolute perfectie in hun beelden. Hun visie is dat hetgeen dat vandaag perfect lijkt, morgen altijd weer verbeterd kan worden!

PGYTECH: Alles voor je drone!

Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste jaren focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test de producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.

Jobu Design: Oerdegelijke luxe

Jobu Design is onderdeel van de Devonshire Manufacturing Group. Dit bedrijf houdt zich vanuit Toronto bezig met het bedenken, ontwikkelen en testen van producten voor de fotografiemarkt. Het hart van het Jobu Design assortiment bestaat uit diverse luxe schommelkoppen die op een fotostatief geplaatst kunnen worden. Daarnaast ontwikkelde Jobu Design een aantal hoogwaardige statieven. De in Canada geproduceerde producten verkregen onder natuur- en sportfotografen wereldwijde bekendheid door de oerdegelijke bouwkwaliteit.

Olloclip: Haal alles uit je smartphone!

Mobiele fotografie is niet meer weg te denken. De mogelijkheden van de smartphone camera komen steeds meer in de buurt van die van traditionele DSLR- of systeemcamera’s. Om nog dichter bij deze prestaties te komen, ontwikkelt Olloclip hoogwaardige smartphone lenzen voor iPhone. Olloclip begon in 2011 als kickstarterproject en is sindsdien uitgegroeid tot een hele nieuwe productcategorie op het gebied van smartphones. In het assortiment vind je fisheyelenzen, macrolenzen, telelenzen en groothoeklenzen die je helpen om alles uit je iPhone-camera te halen!

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

Humaneyes: Virtual Reality voor iedereen

Het bedrijf Humaneyes is sinds 2000 gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor het creëren, tonen en verwerken van 3D en geanimeerde content. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 70 patenten hun naam staan op het gebied van 3D fotografie en video, waardoor we wel kunnen zeggen dat ze waardevolle experts zijn in Virtual Reality. Hun Vuze camera is de eerste VR 3D 360 graden camera die toegankelijk is voor de consument. Hierdoor is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om onvergetelijke ervaringen vast te leggen, te herbeleven en te delen vanuit elke hoek.

 
 

Op/Tech USA: Comfortabele en functionele Neopreen draagriemen

Op/Tech USA maakt sinds 1982 allerlei functionele camera-accessoires. Het begon allemaal met de Op/Tech Fast Cap; een eenvoudige maar handige lensdop. Niet lang daarna verscheen de eerste neopreen draagriem van Op/Tech: de Fashion Strap. Dankzij het grote succes van deze draagriem is het assortiment flink gegroeid. Tegenwoordig omvat het assortiment van Op/Tech tientallen draagriemen, polsbandjes en harnassen voor camera's. Het Op/Tech systeem is modulair; met de universele connector kun je vrijwel alle koppelstukjes aan de riemen bevestigen. De draagriemen zijn een perfect alternatief voor de reguliere camerastrap, omdat ze het gewicht perfect verdelen en niet snijden in de nek.

PRO-Mounts: Maak de mooiste opnames met je action cam!

PRO-Mounts is een handelsmerk van het Nederlandse F.E.N.S. Kiddy Trends BV, wat in 1995 opgericht is als groothandel in videogames. In 2010 verkochten ze hun eerste GoPro camera en sindsdien is het snel gegaan. Inmiddels zijn ze officieel GoPro Dealer en houden ze zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van allerlei GoPro mounts. Zo zijn er mounts om een GoPro op je helm te bevestigen, maar ook voor bevestiging aan je fietsstuur, auto of surfplank. Met de wrist- en harness mounts zet je de GoPro veilig vast op je lichaam. Zo schiet je in elke situatie meeslepende beelden die je kijkers beleven alsof ze er zelf bij waren!

MacWet: All grip, no slip

MacWet is een merk van de Britse McSport Group die in 1999 is opgericht, origineel om handschoenen voor het waterskiën in de UK te produceren. MacWet handschoenen blijken echter ook zeer geschikt voor de fotografie! De unieke MacWet Micromesh en Climatec fotohandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om maximaal comfort, gevoel en een perfecte grip te bieden onder alle weersomstandigheden. De technologie die hiervoor gebruikt wordt, zorgt ervoor dat water en vocht razendsnel langs en over het handschoenoppervlak worden afgevoerd. Niet voor niets is "All grip, no slip" het motto van MacWet!

Omni-Bounce: Voor iedere flitser een passende oplossing

Het Amerikaanse Sto-Fen Products is de fabrikant van de Omni-Bounce flitskapjes. Omni-Bounce zorgt ervoor dat fotografen het licht van hun flitser optimaal kunnen benutten zonder hiervoor uitgebreide apparatuur aan te hoeven schaffen. Het assortiment van Omni-Bounce is op maat gemaakt, zodat de flitskapjes op bijna alle populaire flitsers passen, zonder dat je hier klittenband voor nodig hebt! Alle flitskapjes worden geproduceerd in Amerika.

Sensor Swab: Voor het veilig reinigen van camera’s

Sensor Swab is een merk van Photographic Solutions dat in 1983 werd opgericht door natuurfotograaf David M. Stone. Het begon met de PEC-12 reiniger. In 1998 werd hieraan Eclipse vloeistof voor de eerste digitale CCD-sensoren aan toegevoegd en in samenwerking met Kodak werd daarna Sensor Swab op de markt gezet. Tegenwoordig is Photosol Inc de wereldwijde marktleider in reinigingsproducten voor digitale camera's. Sensor Swab is speciaal gemaakt voor het reinigen van de sensoren van diverse digitale camera’s en de producten onderscheiden zich doordat er geen restjes op de camera achterblijven en je dus je camera altijd veilig kunt reinigen.

H&Y filters, innovatieve kwaliteit!

H&Y werd in 2009 opgericht in Hong Kong en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige camerafilters. Inmiddels heeft H&Y verschillende patenten op haar naam staan en levert het bedrijf ook onderdelen aan verschillende bekende merken. De H&Y filters worden met veel enthousiasme gebruikt door professionele- en hobbyfotografen over de hele wereld.

Insta360: Innovatieve actie camera’s

Het Chinese bedrijf Insta360 werd in 2014 opgericht en is momenteel gevestigd in Shenzhen, Guangdong. Ze richten zich op het ontwikkelen en produceren van gedurfde innovatieve camera's die mensen helpen hun leven vast te leggen en te delen. Binnen een aantal jaar hebben ze een uitgebreid portfolio opgebouwd bestaande uit 360° action camera’s en 3D 180° camera’s. Niet alleen de camera’s zijn innovatief, ook de bijbehorende accessoires zijn buitengewoon vernieuwend. De producten worden door zowel hobbyisten en professionals enthousiast ontvangen.