Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Flipside Trek BP 250 AW Fotorugzak

  De lichtgewicht Lowepro Flipside Trek BP 250 AW fotorugzak is een perfecte vertegenwoordiger van Lowepro's visie op de allround fotorugzak voor actieve fotografen. Een fototas voor hikers, bikers en andere actieve buitensporters met ruimte voor je fotospullen en volop ruimte voor persoonlijke items. De Flipside Trek BP 250 AW camerarugzak heeft een cameravak dat via het rugpand opent, waardoor je camera veilig is voor grijpgrage vingers en dankzij de AW-regenhoes weet je zeker dat je alle weersomstandigheden aankunt.


  Meer informatie
 2. Lowepro Flipside Trek BP 350 AW Fotorugzak

  De Lowepro Flipside Trek BP 350 AW camerarugzak is onderdeel van de lichtgewicht Lowepro ‘Trek-serie’ fotorugzakken en cameratassen voor bikers, hikers, en andere fotograferende actieve buitensporters. De Flipside Trek BP 350 AW camerarugzak onderscheidt zich van andere fotorugzakken door zijn functionaliteit: het cameravak is is snel toegankelijk zodat je de camera via de zijkant uit je fototas kunt halen zonder dat je de hele rugzak hoeft af te doen. Bovendien is deze handige fotorugzak ook als 15-liter daypack voor allround gebruik geschikt.


  Meer informatie
 3. Lowepro Flipside Trek BP 450 AW Fotorugzak

  De Lowepro Flipside Trek BP 450 AW fotorugzak is een serieuze kandidaat voor fotografen die een stevige klim- of trektocht gaan ondernemen. Als grootste van de lichtgewicht Lowepro ‘Trek-serie’ fotorugzakken en cameratassen voor bikers, hikers, en andere fotograferende actieve buitensporters heeft deze camerarugzak een inhoud van maar liefst 21 liter en een uitgebreide hoeveelheid bevestigingsopties en opbergruimte voor accessoires en buitensportmateriaal. Daarmee onderscheidt de Flipside Trek BP 450 AW camerarugzak onderscheid zich van andere fotorugzakken. Zijn functionaliteit maakt hem uniek.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel