Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro ProTactic BP 450 AW II Camerarugzak

  Lowepro levert met de baanbrekende, professionele ProTactic BP 450AW II camerarugzak een zeer degelijke fotorugzak die bedoeld is voor het zware werk. Het is de tweede generatie uit de succesvolle ProTactic serie. Het interieur is nog nauwkeuriger in te richten dan in de vorige versie, de toegang is makkelijker en er zijn handige bevestigingsmogelijkheden aan de buitenzijde van de rugzak. De Lowepro ProTactic BP 450AW II is geschikt voor een professionele foto-uitrusting bestaande uit een dslr-camera met 70-200mm f/2.8, een tweede camerabody, maximaal 8 losse objectieven, flitsers en een 15-inch laptop. Maar ook een DJI Mavic drone past er perfect in. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor de nodige accessoires.


  Meer informatie
 2. Lowepro ProTactic BP 350 AW II Camerarugzak

  De baanbrekende, professionele Lowepro BP ProTactic 350AW II camerarugzak is de kleinere versie van de 450AW II. Dit is een zeer degelijke fototas die bedoeld is voor het zware werk. . Het is de tweede generatie uit de succesvolle ProTactic serie. Het interieur is nog nauwkeuriger in te richten dan in de vorige versie, de toegang is makkelijker en er zijn handige bevestigingsmogelijkheden aan de buitenzijde van de rugzak. De Lowepro ProTactic 350AW II is geschikt voor een professionele foto-uitrusting bestaande uit een dslr-camera met 24-70mm f/2.8, een tweede body, maximaal 6 losse objectieven, flitsers, een 13-inch laptop en uiteraard de nodige accessoires!


  Meer informatie
 3. Lowepro ProTactic BP 300 AW II Camerarugzak

  De professionele Lowepro ProTactic BP 300 AW II camerarugzak is een zeer degelijke fototas die bedoeld is voor het zware werk. Met het QuickShelf divider systeem is het interieur nauwkeurig in te richten. De ProTactic BP 300 AW II is geschikt voor een professionele foto-uitrusting. Voor de bescherming van je laptop is deze cameratas uitgerust met een CradleFit laptopvak voor een 15-inch laptop.


  Meer informatie
 4. Lowepro ProTactic BP 250AW Fotorugzak

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De baanbrekende, professionele Lowepro ProTactic BP 250AW camerarugzak is een zeer degelijke fotorugzak die bedoeld is voor compacte camerasystemen. De Lowepro ProTactic BP 250AW is geschikt voor een uitgebreide mirrorless foto-uitrusting bestaande uit een camera met standaardobjectief, drie tot vier extra objectieven of flitsers en een 11-inch laptop, tablet of Macbook Air. Maar ook een DJI Mavic drone past er perfect in. En uiteraard is er volop ruimte aanwezig voor de nodige accessoires.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel