Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 39 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro ILC Classic 50 Black*

  ILC Classic 50 van Lowepro is een stijlvolle en compacte cameratas speciaal voor de nieuwe generatie camera's zoals Sony NEX, Olympus Pen, Samsung NX en Panasonic DMC-GF. ILC Classic 50 biedt ruimte aan een systeemcamera met aangebrachte compacte telezoomlens (bijvoorbeeld 14-45mm) en enkele kleine accessoires.


  Meer informatie
 2. Lowepro Adventura SH 160 II Cameratas

  De Lowepro Adventura SH 160 II cameratas is de grootste variant in de Adventura SH fototassenlijn die geleverd wordt door Degreef & Partner. Deze ruime mar toch compacte fototas is ontworpen voor een forse dslr-camera zoals een Nikon D7500 of een Canon EOS 80D met een lange standaardzoom zoals een 18-135mm. Bovendien is er ruimte voor een extra telezoom zoals een 70-300mm. Maar je kunt er ook een compacte systeemcamera met standaardobjectief en diverse accessoires in kwijt.


  Meer informatie
 3. Lowepro Adventura TLZ 50R Toploader Cameratas

  In de Adventura TLZ 50R Toploader cameratas past met gemak een volwassen dslr-camera met standaard objectief of systeemcamera met telelens. Daarnaast heeft deze tas vakken voor diverse kleine accessoires. Door de handige, naar voren openende bovenklep van deze cameratas heb je je camera razendsnel bij de hand, maar kun je hem toch ook veilig wegbergen. De Adventura TLZ 50R heuptas is elegant en lichtgewicht, handig ontworpen en van de bekende degelijke Lowepro kwaliteit. In tegenstelling tot andere cameratassen van de Adventura-serie heeft deze tas geen oranje highlights.


  Meer informatie
 4. Lowepro Adventura SH 100 II Cameratas

  De kleinste fototas in de Lowepro Adventura SH-serie is de SH100 II. Deze bescheiden cameratas is ontworpen voor een forse zoomcompactcamera of een compacte systeemcamera met standaardobjectief en diverse accessoires. De Adventura SH cameratassen zijn elegant en lichtgewicht, handig ontworpen en van de bekende degelijke Lowepro kwaliteit.


  Meer informatie
 5. Lowepro Adventura SH 110 II Cameratas

  De Lowepro Adventura SH110 II is ontwikkeld voor het opbergen van een compacte camcorder. In deze compacte maar handige cameratas past een videocamera zoals een Sony HDR-PJ340 of en JVC Everio. Maar een compacte systeemcamera en diverse accessoires past natuurlijk ook. De Adventura SH cameratassen zijn lichtgewicht, elegant en van de vertrouwde en degelijke Lowepro kwaliteit.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 39 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel