Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 39 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro ILC Classic 50 Black*

  ILC Classic 50 van Lowepro is een stijlvolle en compacte cameratas speciaal voor de nieuwe generatie camera's zoals Sony NEX, Olympus Pen, Samsung NX en Panasonic DMC-GF. ILC Classic 50 biedt ruimte aan een systeemcamera met aangebrachte compacte telezoomlens (bijvoorbeeld 14-45mm) en enkele kleine accessoires.


  Meer informatie
 2. Lowepro Edit 110 Video Cameratas*

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Lowepro Edit 110 video cameratas is speciaal ontworpen voor compacte videocamera’s van merken als Sony, JVC, Canon en Panasonic. Het toegankelijke design maakt de cameratas zeer geschikt voor hobby videografen en filmers. Vanwege het slim gekozen formaat is de tas ook interessant voor compacte systeemcamera’s.


  Meer informatie
 3. Lowepro Adventura SH 140 II Cameratas

  De Lowepro Adventura SH 140 II cameratas is de grotere variant van de SH 120 II. Deze compacte maar ruime fototas is ontworpen voor een kleine dslr-camera zoals een Nikon D3400 of een Canon EOS 1300D met een lange standaardzoom zoals een 18-135mm, maar je kunt er ook een compacte systeemcamera met standaardobjectief en diverse accessoires in kwijt. Ook is er ruimte voor een klein extra objectief. De lichte Adventura SH cameratassen zijn elegant en praktisch ontworpen en uiteraard van de bekende degelijke Lowepro kwaliteit.


  Meer informatie
 4. Lowepro Adventura SH 160 II Cameratas

  De Lowepro Adventura SH 160 II cameratas is de grootste variant in de Adventura SH fototassenlijn die geleverd wordt door Degreef & Partner. Deze ruime mar toch compacte fototas is ontworpen voor een forse dslr-camera zoals een Nikon D7500 of een Canon EOS 80D met een lange standaardzoom zoals een 18-135mm. Bovendien is er ruimte voor een extra telezoom zoals een 70-300mm. Maar je kunt er ook een compacte systeemcamera met standaardobjectief en diverse accessoires in kwijt.


  Meer informatie
 5. Lowepro Adventura TLZ 50R Toploader Cameratas

  In de Adventura TLZ 50R Toploader cameratas past met gemak een volwassen dslr-camera met standaard objectief of systeemcamera met telelens. Daarnaast heeft deze tas vakken voor diverse kleine accessoires. Door de handige, naar voren openende bovenklep van deze cameratas heb je je camera razendsnel bij de hand, maar kun je hem toch ook veilig wegbergen. De Adventura TLZ 50R heuptas is elegant en lichtgewicht, handig ontworpen en van de bekende degelijke Lowepro kwaliteit. In tegenstelling tot andere cameratassen van de Adventura-serie heeft deze tas geen oranje highlights.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 39 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel